Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 373 dni temu Posty: 2861
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-28, 09:12
Ja bym sie nie zdecydowala. Chyba ze np. nie daj Boze ucierpialabym w jakims wypadku i mialabym blizny np. na twarzy, wtedy tak.
Taka operacja niesie za soba zawsze jakies ryzyko.Wystarczy popatrzyc na gwiazdy amerykanskie, mialy byc takie piekne a z czasem jecsze gorzej sie "sypia".Deformuja.
Ja bym sie nie zdecydowala.
Wszystko mam gdzie trzeba heheh i jest ok
_________________ ..... Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie .....
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 133 dni temu Posty: 2935 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-08-28, 09:17
ja bym chciala miec wiekszy biust tak o 3 rozmiary ^^ bylabym zadowolona ale na jedna operacje chyba sie zdecyduje. mam w prawym oku slaby miesien na powiece i chcialabym podniesc troche ta powieke...
Informacje: Dołączyła 160 dni temu Posty: 278 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Kasia
Włosy: brąz
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-08-28, 10:29
krowka17 napisał/a:
wiekszy biust tak o 3 rozmiary
o matko to co Ty chcesz te piersi na taczce wozic
Ja mam duży biust i Ci powiem, że to wcale nie jest takie fajne. Najlepiej byc proporcjonalnym.
Ja sama nie zdecydowałabym się w życiu na operację plastyczną, chyba, że jakiś wypadek oszpeciłby mnie. Staram się akceptowac siebie i jestem zdania, że Pana Boga się nie poprawia
Profil:
Wysłany: 2008-09-14, 23:48 SILIKONY...
Tak mnie zastanawia ten temat...Co o tym myslicie...Szkoda ze to takie drogie i tak boli bo byc moze bym sobie zainwestowała w to...ale po co...Czemu facetom podobaja sie duze cycki a nie troche mniejsze czemu tak jest, ze zawsze jednak to wieksze podnieca a to mniejsze nie...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 131 dni temu Posty: 384 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: blondi
Stan: panienka
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-09-15, 07:34
SweetDenise napisał/a:
Czemu facetom podobaja sie duze cycki a nie troche mniejsze
To nie prawda. Mój M. szaleje za moimi, a mam małe B. Poza tym gdzieś kiedyś czytałam, że większości facetów najbardziej odpowiada rozmiar 75B, a to przecież nie jest taki duży rozmiar
mi zqawsze mój mówił że nie liczy się wielkość ale ksztalt i ich kompozycja do reszty ciala:) bo figura ma być proporcjonalna. a do chudzinki np duży biust nie pasuje.
Informacje: Dołączyła 118 dni temu Posty: 1518 Skąd: Poznań
Profil: Imię: S.
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Wysłany: 2008-09-15, 12:04
To nieprawda, ze facetom podobaja sie tylko duze piersi, moim zdaniem im podobaja sie wszystkie, byle by to cycki byly A tak na powaznie, to przeciez jak kochaja swoja kobiete, to ona mu sie cala podoba, wlacznie z biustem, obojetnie jaki by nie byl, wszyscy faceci, ktorych znam tak mowia. Ja np. mam duzy biust i nie ukrywam, ze jest on dla mnie troche meczacy i mysle, ze jakbym miala male piersi, to nigdy w zyciu nie zrobilabym sobie operacji powiekszenia biustu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum