Zgadzam się że nie powinno być to na silę żeby sztucznie wyglądać,,, u nas to może jeszcze nie na taką skalę ,,ale w stanach jak pisałam brrrr fantastic sam plastic,,
pewnie że u dobrego chirurga, w sprawdzonej klinice , to i doradzą i nie dopuszczą żeby krzywdę sobie zrobić,,, tylko doradzą i spróbują głupie pomysły z głowy wybić.
No właśnie o tę naturalność chodzi, operacja powinna dawać efekt nie dający podejrzenia, słyszałam rozmowę dr Jagielskiej, że nie można czekać aż twarz będzie zniszczona, jeśli np lifting zrobi sie wcześniej to dłużej się potem utrzyma
ja mysle ze jak kobieta która ma juz swoje lata i chce cos poprawic i stac ja na to to ok , ale byleby nadal naturalnie wygladała a nie zeby była tak naciagnieta ze uchy były na tyle głowy i zero mimiki twarzy albo usmiech jak joker
Wiesz, kobiety podejmując decyzje powinny kierować się rozsądkiem i wybierać naprawdę porządnego lekarza i renomowaną klinikę, a nie oddawać w jakieś nieznane ręce, a potem tak wyglądać jak napisałaś
czasem wybieraj dobra klinike i nie potrafia przestac sie poprawiać
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Renoma jak najbardziej, ale trzeba też sprawdzać czy klinika posiada jakieś jakieś atesty. no i to ilu lekarzy jest przy operacji, bo jak tylko jeden to niestety powinna od razu odpaść .
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 361 dni temu Posty: 239 Skąd: Płock
Profil: Imię: Zuzia
Wzrost: jak krasnal xD
Włosy: obecnie czarne :)
Stan: kiedy czujesz sie potrzebna, znasz go??
Partner: K. <3
Nastrój:
Wysłany: 2009-10-20, 14:34
ja bym zrobila sobie operacje na biust odkad schudla to i cycki mi schudly ale coz nie stac mnie na operacje wiec musze je kochac takie jakie sa
_________________ ~~zaczynam nowy etap w moim życiu , w końcu zaczynam żyć , mam dla kogo ==> kocham Cię mamo, kocham Cię tato <3
kocham wszystkich którzy mi pomogli ~~
Informacje: Dołączyła 1175 dni temu Posty: 6614 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2009-10-20, 14:39
myszolina, juz twoje posty sa bardzo podobne w tym temacie, wnos cos nowego
A to co piszesz o liczbie lekarzy, to nie wiem o co ci chodzi, przeciez jedne rece nie zrobia piersi czy nosa. Tam jest caly sztab nad toba, chirurg, pielegniarki, anestezjolog, jakis pomocnik, nie rozumie co chialas przekazac, piszac
myszolina napisał/a:
tylko jeden
_________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cie nosze. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko...a ja Twoja mama
W ważniejszych sprawach dotyczących forum, szybciej odpowiem na PW
Informacje: Dołączyła 1175 dni temu Posty: 6614 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2009-10-20, 15:02
myszolina napisał/a:
Chodzi mi kilku o chirurgów
Czy ja wiem? Nie widze takiej potrzeby, zeby stalo nade mna dwoch chirurgow. Lekarz powinien byc pewny siebie i swoich mozliwosci.
_________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cie nosze. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko...a ja Twoja mama
W ważniejszych sprawach dotyczących forum, szybciej odpowiem na PW
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 716 dni temu Posty: 6021 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2009-10-20, 19:40
myszolina, a jak zasłabnie i drugi, a po tym drugim ten trzeci też ... nie popadajmy w paranoję a poza tym zawsze można na salę ściągnąć innego lekarza w razie potrzeby, więc to czy będzie przy nas jedenlekarz, pięciu dziesięciu czy stu nie powinno być żadnym wyznacznikiem
ja myślę że nie nie chodzi o paranoję ,ale o bezpieczeństwo pacjenta, i podejście do niego. oczywiście że od razu nie trzeba dziesięciu, ale dobrze jeśli 2 czy 3 specjalistów jest w razie nieprzewidzianych sytuacji,,, różnie to może być.
hmm...ja jak tak pomyślę to może i bym zrobiła, każdy jakiś tam mankamenty ma. Ale z drugiej strony to dość ryzykowna decyzja i byc juz w trakcie takiej operacji to byłby stres. jedno jest pewne, trzeba się porządnie zastanowić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum