Informacje: Dołączyła 389 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-25, 22:41
To nie jest dziwny wynik, tylko, wg mnie po prostu pozytywny Druga kreseczka nie pokazuje się sama z siebie - nawet najbledsza prawdopodobnie oznacza ciążę. Normalne jest też to, że popołudniowa była bledsza, bo w porannym moczu stężenie hormonu z łożyska (czy czegoś takiego, co ten test wykrywa ) jest największe.
Jeśli masz wątpliwości, to możesz powtórzyć test, np. innej firmy. Albo, i tak by chyba było najlepiej, wybierz się do lekarza
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 474 dni temu Posty: 4633 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-11-26, 08:16
majka napisał/a:
Dziewczyny czy na testach Quicka zawsze widać też
drugą -baaaaardzo bledziutką -ledwo widoczną kreseczke???
ale po testowaniu czy zaraz kiedy wyjelas z opakowania test? Bo ja tego nie zrozumialam bo nie ma prawa jej byc na nowym tescie, tylko kiedy jestes w ciazy.
Ja mialam przyjemnosc kupic wadliwy test jedna kreska juz byla zanim sie przetestowalam , a ze to byl moj pierwszy test i nawet instrukcji nie czytalam to myslalam, ze tak ma byc. No nie wazne...
Tak ja Nymphadora, napisala, powtorz tescik i na opakowaniu masz obrazki, jaki wynik co wskazuje wiec tego sie scisle trzymaj lub wynik z krwi.
Powodzenia, życzę wyraźnej drugiej krechy
_________________ Cała w twoich rękach, dzięki Tobie wiem co w życiu ważne jest...
Informacje: Dołączyła 454 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-26, 09:26
z tego co ja wiem, to testy quick są jednymi z lepszych sama robiłam ten test kilka lat temu i wyszło bezbłędnie koleżanka robiła go późnym popołudniem i też wyszło pozytywnie, więc jeżeli jesteś w ciąży, to czy rano, czy po południu, zrobisz test i wyjdą 2 kreseczki, to prawdopodobnie jesteś przyszłą mamusią
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 308 dni temu Posty: 22
Profil: Wzrost: 174
Włosy: blond
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-11-26, 23:09
madzia, -po wyjęciu to były czystobiałe!
Po przetestowaniu były te cienie krresek(drugich).
A dziś zrobiłam kolejny-czulszy,innej firmy(bobotest strumieniowy) i
ta druga na tym jest wyraźniejsza!
No 3 to się nie pomyliły raczej,co?
Boję się jeszcze cieszyć -zwłaszcza,że nie mogłam dziś bety zrobić
(praca)-ale jutro idę na pewno!
Czy jak nie mam specjalnie objawów,to może to świadczyć o "jakości"
ewentualnej ciąży? (aha ,mam 34 dc-a zwykle w 30 do 33 -ciego @ przyłaziła
jak w zegarku!)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum