Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 410 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-11-28, 09:12
Koleżanka kiedyś kupiła wadliwy test i wyszło, że jest w ciąży a nie była.
Lekarz jej też powiedział, że nawet dobry test może wykazać ciążę pomimo jej braku.Zdarza się, że poziom hormonów się zwiększa i to powoduje "ciążowe" zamieszanie.
Ja niestety nigdy testu nie robiłam,bo nigdy nie miałam takiej potrzeby.
Nie ma jak wizyta u lekarza choć gdy jest bardzo wczesna ciąża to może jeszcze nie rozpoznać.
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Dołączyła 475 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-28, 12:01
Dorotea, oczywiście, że nie zawsze test mówi prawdę, ale jednak jest to ponad 90% pewności, a w momencie kiedy kilka różnych wskazuje to samo, to już o czymś świadczy. Lekarz może też skierować na test z krwi, jesli ciąża jest wczesna, a ten już wykaże jak to jest naprawdę.
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 394 dni temu Posty: 31
Profil: Wzrost: 174
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-11-28, 19:18
Dziewczynki,dziękuję za wszystkie miłe słowa
To dla mnie wiele znaczy- ale... wczoraj zrobiłam betę -wynik 2,12...i po południu
(też wczoraj) krwawienie i ból brzucha jakby z dwa lub trzy okresy skumulowały się za
jednym razem... Dziś już krwawienie jak przy normalnym okresie... Niestety- za szybko zrobiłam ten test... Teraz będę czekać aż mi się spóźni przynajmniej o tydzień(ze zrobieniem testu),bo wydaje mi się,że to jedno z tych "poronień" co się zdarza w 50% wczesnych ciąż...
Przepraszam,że Wam zawracałam głowę taką błahostką( bo możecie pomyśleć,że test w 2
dniu po spodziewanej @ ,to za szybko z tymi testami)-ale wydawało mi się,że mogę Wam się poradzić w związku ze swoimi wątpliwościami...
Obym następnym razem miała dla Was bardziej pozytywne wieści! Pa,Kochane!
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 394 dni temu Posty: 31
Profil: Wzrost: 174
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-11-29, 00:26
Nymphadora, calineczka, - oczywiście,że napiszę-ale z tymi starankami
to nic na siłę od teraz! Co ma być to będzie! Ale jak będzie na 100% ,to sie Wam na
pewno pochwalę!!!!
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 410 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Stan: panna
Wysłany: 2007-11-29, 11:33
majka napisał/a:
Przepraszam,że Wam zawracałam głowę taką błahostką
To na pewno nie jest błahostka.
Ja siedzę w problemie zajścia w ciążę od lat. Przyjaciółki miały z tym duże problemy i niektóre mają nadal.Znam to wszystko.Lekarze, operacje, zawiedzione nadzieje.
Wam się na pewno uda.
Trzymam kciuki
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 528 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-29, 15:22
majka, nie udało się teraz uda się następnym razem, głowa do góry
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum