Informacje: Wiek: 50 Dołączyła 350 dni temu Posty: 260
Profil:
Wysłany: 2007-09-05, 09:46 dziwna prosba
Witam Was serdecznie.
I tą oto groga proszę o wsparcie moich działań.Znalazłam sponsora,który za darmo zrobi mi reklame galerii na googlach,ale warunkiem jest co najmniej 1500-2000 wejść na stronę.
Narazie mam średnio 800-1000 i to jest za mało.
Poklikajcie na mnie.
Będę zobowiązana, jak spełnię swoje marzenie otwarcia galerii autorskiej to macie gratisowe ciasteczko.
www.zaiprzeciw.prv.pl
Weszłam na stronkę, denerwujące są tam tylko te reklamy, których nie wiem czemu nie mogę wyłączyć, a grrrr... A mam tylko takie pytanko, czy do otworzenia swojej autorskiej galerii potrzebna CI reklama na googlach? bo jakoś tego nie rozumiem
Informacje: Wiek: 50 Dołączyła 350 dni temu Posty: 260
Profil:
Wysłany: 2007-09-05, 11:53
to nie o autorska galerię chodzi,lecz o darmowa reklamę w internecie.Problem w tym że nie mogę sobie pozwolić na płatną.Autorska galeria natomiast to połączenie sprzedaży obrazów z których będą pieniądze na galerię.Jak wiesz aby sprzedać trzeba być notowanym dość wysoko i z tąd ta prośba,wszystko łączy się ze sobą.
Co do reklam na stronie nie wiem z jakiej przeglądarki korzystasz,bo u mni wyskakuje jedna z boku.Pytałam mojego zięcia,który robi mi stronę i on mówi że to zależy na czym się przegląda.
Dziękuję za zainteresowanie moją prośbą.
Ciasteczko pyszne już dla Ciebie rezerwuję.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 353 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-09-05, 11:54
Kliknęłam, poogladałam..bardzo lubię grafiki, spodobała mi się ta podtytułem SEN Jeszcze tam zajrzę, żeby oczytać
[ Dodano: 2007-09-05, 11:56 ]
Kociak,jak chwile poczekasz to sama sie zamknie, ja poklikałam na krzyżyk zeby zamknac ( taka na srodku, ktora od razu wyskoczyla) juz sie zaczelam wkurzac ze sie nie wylacza i nagle zniknela
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 387 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-05, 17:38
sliczne
najbardziej mi sie podobaja prace z dzialu Grafika
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum