Informacje: Dołączyła 434 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-27, 13:08
Kociak no jaki no jaki przecia my tu ło sztuce gwarzymy, ło sztuce ło galeryi Lunki i o tym ze niedługo bedzie okazja ją na żywo oglądnąc no i ze Lunka nas zaprasza serdecznie ......normalnie legalnie siem tematu 3mamy ciut ciut pokrętnie ale siem 3mamy hahahaha
bo przeciez to inaczej takie dzieła wygladaja na zywo niz w tej netowej galeryi... nooo a na zywo to jak sie je zobaczy to moze ktoras stwierdzi ze aqrat pasuja jej do pokoju czy cóś
no i oczywiscie caaały czas klikamy i zachecamy wiec tematu sie pokretnie trzymamy
Informacje: Wiek: 50 Dołączyła 384 dni temu Posty: 263
Profil:
Wysłany: 2007-09-27, 13:45
łał ja to zawsze namieszam,ale darujcie artyści tak maja
tysiąc myśli na minute
a może jak juz konieczność to ja może,no jak nie wywalicie
hm
a może nie będe tego no wiadomo,zawracać
jeszcze wyjdzie najdłuższy temat na świecie
Informacje: Dołączyła 434 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-27, 14:00
łoj nikt tu nikogo ani nic wywalał nie bedzie bo przeciez tu wszystko na temat jest ło sztuce ło sztuce
a zeby kolejnego offa nie tworzyc napisze ze fajowy jest ten obrazek z techniki własnej pt "opętanie" smisznie wygląda ta łapa trzymająca lasencje za tyłek normalnie coś w moim guście
przypominam się ,nie było mnie długo organizacja i troszkę zdrowie ,zabrało sporo czasu.
Nawet nie mogłam pojechać na otwarcie,które sama organizowałam
ale mój men był,oficjalnie otworzył
jak będziecie w okolicy to wpadnijcie
będę na miejscu w połowie wakacji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum