Informacje: Dołączyła 401 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-26, 18:52
ooo normalnie przez kilka dni nie zagladałam ..a bo i choróbsko i komp mi siada:P i praca..dzis whodze a tam: LUNA nam sie ujawniła hihihi fajowe zdjecie uwielbiam czarno-białe
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 354 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-09-26, 19:01
Madae tos Lunie reklamę zrobiła, teraz klikalność na pewno wzrośnie, sama zajrzałam z ciekawości , rzeczywiście fajowe zdjęcie też kocham czarno-białe, mają charakter
Informacje: Wiek: 50 Dołączyła 351 dni temu Posty: 261
Profil:
Wysłany: 2007-09-26, 20:52
moja córcia robi,jest zwolennikiem czarno-białych
może łodzianki a może wszystkie spotkamy się w Łodzi w przyszłym roku w maju na wielkim forum artstów z całej europy?
Byłoby super
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 388 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-26, 21:13
luna napisał/a:
może łodzianki a może wszystkie spotkamy się w Łodzi w przyszłym roku w maju na wielkim forum artstów z całej europy?
o kurcze to bylby niezly pomysl ... ale do maja to jeszcze sporo czasu
ja wlasnie podziwiam "nowosci" na twojej stronie luna
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 50 Dołączyła 351 dni temu Posty: 261
Profil:
Wysłany: 2007-09-26, 21:21
wcale nie tak daleko, ja wpadłam troche w popłoch, mam uraz na ręce-tak mnie chirurg załatwił- nie bardzo moge pracować,a tam trzeba coś pokazać
to jest wielka impreza
a jeszcze jak byśmy się spotkały
oj to super
musze coś dla Was namalowć,napisać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum