Informacje: Dołączyła 403 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-06, 13:47
najpierw wlazłam w "LUCYNA" a potem w "sztalugowe"
nooo i na tym obrazie jest taka jakby pani...caaaała czerwona i ma cycochy na wierzchu...i nie tylko zreszta i ma oczy....(teraz to palnęłam jak łysy grzywką o kant kuli ) tzn jedno wieeelkie ma na twarzy a drugie w okolicach łona, i ma noge i kawalek drugiej tez ma.....i fajowy jest ten obraz
i wiersz "to jeszcze nie wszystko" tez jest superowy taki w moim guscie
a z dziełu technika własna podoba mi sie obraz "CYWILIZACJA" i "OPĘTANIE"
Informacje: Wiek: 50 Dołączyła 353 dni temu Posty: 263
Profil:
Wysłany: 2007-09-06, 14:11
Ach widzisz to ja jestem gapa.
To był taki cykl ,który w olbrzymim skrucie mozna nazwać-kobieta nie myśli tylko macicą.Bywałam w takim towarzystwie-męskim,i o dziwo biznesmenów mających taaakie auta że ja nawet marek nie znam i do pasji doprowadzały mnie dykusje (po kielichu,a ja nie piję) o kobietach,co oni myślą i co mogą z kobietami mając kasę.
Takie bardziej wyzywające kupili i nie mam zdjęć. Dziwni potrafią być,a jak się ma wyobraznię taką jak ja to widzi się dziwacznie i w sposób jak najbardziej agresywny chce się pokazać co o tym sądzę.
Z innej strony chciałoby pokazać się kobietę zawsze jak najbardziej gładko i popychająco do miłych mysli.
Cieszę się że podobał się wiersz
Profil:
Wysłany: 2007-09-09, 09:05
Dziewczynki jeszcze troszkę klikania idzie dobrze ale do końca miesiąca jeszcze troszkę zostało ,jak by szło w takim tempie to uda się mieć 2000- tyle muszę mieć.
Informacje: Dołączyła 403 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-11, 08:24
a dzis odkryłam kolejne 2 obrazeczki ktore wzesniej musiałam jakos przeoczyc w dziale grafika "kokon" i "powiew" chociaz przyznac musze ze wszystkie sa bardzo ciekawe a im dłuzej sie człowiek wpatruje w niektore tym wiecej dziwnych i fajowych rzeczy odkrywa
Profil:
Wysłany: 2007-09-11, 08:51
dzięki,sprawiasz nam niemożliwie dużo radości.
Tak zawsze marzyło się że w ten sposób ludziska podejdą do naszej pracy.Mojemu menowi przeczytałam i dostał od Ciebie super prezent na jutrzejszą 60-tkę
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 356 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-09-11, 13:42
Dzisiaj pora na wiersze... Najbardziej przypadł mi do gustu wiersz pt. ,,Biało czarne" Od zawsze fascynują mnie ludzkie maski. Bardzo ,,uniwersalny" wiersz o człowieku...Ja tak przynajmniej go odbieram Ide jeszcze po obrazach pobuszować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum