Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 421 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-23, 14:43
ja mam zawsze problem z tatą dla mamy zawsze prezent szybko się znajdzie
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Ja kupuje kosmetyk - zawsze się to przyda mamie. Jakiś kremik do twarzy lub perfumik.
Czasem z siostrą kupujemy dużego kwiatka w doniczce i do tego jakąś figurkę do postawienia.
Tata hm coś co mu się kończy np. pianka do golenia
Prezenty takie, które są tylko dla nich, które im się przydadzą
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 303 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-04-23, 15:31
Z tatą mam problem bo niczego nie chce i wszystko ma.
Mama także.
Dla mamy mam płyn do kąpieli Dove z dodatkiem mleka ( sama kupuje najtańsze).
Teraz będzie miała porządny
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 308 dni temu Posty: 3627 Skąd: London City ;)
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-04-23, 16:19
no ja za wiele opcji nie mam bo sa daleko i zazwyczaj jest to tylko kartka, czasem zamawiam kwiaty z ajkims winkiem, a jak bylam na miejscu to roznie, ale najczesciej to chyba jakies kosmetyki, mamie czasem jakis ciuszek jak bylo lepiej z gotowka, a tacie cos na rybki bo zapalony wedkarz
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 421 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-23, 16:22
Nymphadora napisał/a:
angik1683 napisał/a:
tacie cos na rybki bo zapalony wedkarz
O, to ma z moim coś wspólnego
i moim
w zeszłym roku zafundowałam mu wędkę bo jedna mu sie popsuła
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 317 dni temu Posty: 425 Skąd: zza monitora
Profil:
Wysłany: 2008-04-23, 19:46
Ja dnia ojca nigdy nie obchodziłam, jest o nim głośno od niedawna i dalej go nie obchodzę. Mamie zawsze kupuję kwiatki i coś słodkiego, dwa lata temu dałam jej też laurkę z wierszem, który sama napisałam. mama bardzo się wzruszyła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum