A ja kupiłam mamie kubek na którym dużymi literami jest napisane MAMA a w środku jest wierszyk dokupię do tego konwalie,bo mama je wręcz uwielbia ale prezent dostanie w środę,bo dopiero wtedy się zobaczymy
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 348 dni temu Posty: 1471 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-05-26, 15:52
Jako, że to święto mam, wszystkim mamom, które udzielają się tu na forum, życzę dużo szczęścia i pomyślności no i zdrowia!!
a ja jak co roku kupiłam mamie dezodorant "być może"
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 415 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-05-28, 12:02
moja prosila,zebym nie wysylala kwiatow (kazala mi oszczedzac bo do wesela tuz tuz) wiec wyslalam jej kartke - powiedziala,ze przeczyta jutro (we wtorek) bo nie chce plakac smutno jej ze i ja i moj brat tak daleko od niej
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-05-29, 15:51
Ja kupiłam mamie wiązankę z trzech róż pani bardzo ładnie ją przystroiła
Ale gorszy problem będzie z dniem ojca...
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 528 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-05-29, 15:55
Jewel napisał/a:
Z dniem ojca będzie ciężko jak co roku
Każdego roku mam ten sam problem...
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum