Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Dzień Kobiet
Autor Wiadomość
Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 583 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-03-01, 10:00   Dzień Kobiet

To jak kobietki jest u Was z tym dniem kobiet? Lubicie to święto? Obchodzicie? Czy uważacie za przestarzałe, kojarzące się z goździkami? ;-)

Ja muszę powiedzieć, że jest dla mnie b. sympatyczne i nie odpuszczam :-) Mężul cały dzień jest wyjątkowy miły i skacze koło mnie ;-) No i obowiązkowo tulipany :-) To taki pierwszy symbol wiosny :-) Marcin już wie, że nie chcę żadnych róż od niego w ten dzień, żadnych czekoladek (no, czasem o czekoladki się pokusi ;-) ) czy innych prezentów - ale kolorowe tulipany. Zawsze dostaję też coś drobnego od tatusia - ale to takie fajne prezenty, rok czy dwa lata temu była to koszulka z Tweetiem :-) No i od kiedy jesteżmy z M. to jeszcze coś od teścia i dziadka, no i zaliczamy tym samym wizytę u jednych i drugich rodziców, żeby Marcin mógł obdarować mamy :-) A przez cały dzień życzenia od kolegów (nawet takich, którzy prawie cały rok się nie odzywają), od chłopaczków w szkole. Bardzo przyjemnie :-) I tak pachnie tymi tulipanami.... :-) [/scroll]

REKLAMA

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 590 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Ostrzeżeń: [4]
Wysłany: 2007-03-01, 22:18   

A u mnie wręcz przeciwnie. Jakoś nie przywiązuję żadnej wagi do tego święta. Może dlatego, że od jakiegoś czasu spędzam go po prostu we wrocku i jedyne co to jakiś miły smsik dostanę od kogoś i tyle :) Więc ani nie obchodzę tego święta, ale też nie uważam, żeby było przestarzałe. Jakoś tak zupełnie obojętnie do niego podchodzę :) I w tym roku będzie podobnie, ale jakoś mi nawet nie szkoda :) o wiele bardziej zależy mi żeby być w domciu np jak mam urodzinki :D a w tym roku w urodzinki też będę we Wrocku.. grrrr... <bezradny>

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 583 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-03-07, 09:29   

U nas zaczęło się już wczoraj miłym kacentem :-)
Byliśmy z tulipanami u dwóch babci Marcina. Przy okazji i mi się dostało pierwszego tulipana od Męża w tym roku ;-) Babcie były zadowolone, z wdzięczności chyba wyposażyły nas w pełne siaty łakoci, od dziadka ja już też dostałam bombonierę i w sumie to bardzo miło nam dzień minął, taki przedsmak jutra :-)

wardzynka 
playzeerek :-)

Informacje:
Dołączyła 511 dni temu

Profil:
Imię: Beata
Wzrost: 162
Wysłany: 2007-03-07, 14:18   

no a kto nie lubi takiego swieta :D
ciekawe czy wasi panowie sie postaraja natychmiast chwalic sie dziewczyny !

niki 

Informacje:
Dołączyła 536 dni temu

Profil:
Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-03-07, 17:54   

miłe świeto, ale jakos go nie czuje. pewnie w pracy beda tradycyjnie kwiatki, ale poza tym nie bedzie sie roznił od innych dni. gdyby mnie cos jednak zaskoczyło, to oczywiscie sie podziele tym

niki 

Informacje:
Dołączyła 536 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-03-10, 11:02   

dzien kobiet bardzo bardzo był milusi. w pracy kwiatuszki, czekoladki od panów i oglnie byli bardzo mili, a atmosfera przyjemna.ale najlepszy prezent był od mojego misia wczoraj z okazji dnia kobiet. pojechalismy na dyskoteke, ktora miała cos organizowac z okazji tego swieta. miało być niby cos takiego ze panowie maja jedna sale, panie druga i ze sa przygotowane jakies atrakcje. weszlismy ze znajomymi do lokalu, a tam praktycznie same baby. chlopacy lekko sie zdziwili, no ale juz wkotce poznalismy powod takiego stanu rzeczy----wystep chippendales'a. moze nie był jakis udany, ale było dosc zabawnie, a moj misio nawet mnie podsadzał, zebym sobie poogladala :D

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 583 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-03-10, 20:53   

Cytat:
wystep chippendales'a. moze nie był jakis udany, ale było dosc zabawnie, a moj misio nawet mnie podsadzał, zebym sobie poogladala :D

ale fajnie :-) też bym chciała spędzić taki wieczór :-)
u nas też bardzo przyjemnie. życzenia od chłopców w szkole, potem śliczne różowe tulipanki od Męża, czekoladki od teścia, pasek do spodni i czekoladki od tatusia. Marcin też obdarował wszystkie kobietki (dwie mamy i dwie siostry), milutko sobie porozmawialiśmy z rodzinkami i ogólnie dzień bardzo bardzo fajny :-)

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 590 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Ostrzeżeń: [4]
Wysłany: 2007-03-10, 23:09   

A u mnie dzień jak co dzień, akurat wracałam do domu z Wrocławia więc przyjechałam lekko zmęczona. I w zasadzie to nic specjalnego się nie działo.
niki napisał/a:
wystep chippendales'a
też bym na takie coś poszła, we Wrocku czasami są takie występy i to tej sławnej dość grupy chippendalesów, ale jakoś bilety są drogie, a do tego moje kumpele albo nie mogą bo im faceci nie pozwalają albo jakoś nie chcą :P

Little My 

Informacje:
Dołączyła 534 dni temu

Profil:
Wzrost: 165
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-03-21, 11:32   

Ja w tamtym roku byłam z koleżankami na takim własnie występie, bardzo miło wspominam :mrgreen: a w tym roku wogóle zapomniałam o dniu kobiet, dopiero wieczorem mąż mi przypomniał składając życzonka i wręczając ulubione perfumiki :)

madzia 

Informacje:
Dołączyła 423 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-07, 09:46   

no Kobietki podbijam temat :mrgreen:

Roszpunka 

Informacje:
Dołączyła 215 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-07, 09:50   

madzia, to dobrze bo Dzień Kobiet już jutro :-D Ja tam lubie to święto. W ogóle lubię jak małż mnie rozpieszcza....... Zawsze pamieta i jakiś upominek mi kupi. Rok temu jak się obudziłam to przy łóżku czekały na mnie perfumiki a dla naszej córci śliczny pluszak (ją też rozpieszcza) Raz w roku mam wymówkę że nic nie robię bo jest święto kobietek i mają odpoczywać w tym dniu ;-) ;-) ;-)

madzia 

Informacje:
Dołączyła 423 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-07, 09:57   

Roszpunka napisał/a:
madzia, to dobrze bo Dzień Kobiet już jutro
wlasnie dlatego podbilam ;-)
no ciekawe co to jutro bedzie ;-) chcialabym sie "polenic" ale ja z natury taka, ze latam caly czas po domu i cos tam robie <bezradny> :-D

martula 
[*][*][*]

Informacje:
Dołączyła 275 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2008-03-07, 10:04   

A ja jutro pracuje. więc nie poleniuchuje <bezradny> ale A. już zapowiedział, że po pracy zabiera mnie do Sfinxa na obiadek. :mrgreen:
Kwiatucha też pewnie kupi, ale doniczkowego, bo wie, że nie przepadam za ciętymi. ;-)

Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.

niki 

Informacje:
Dołączyła 536 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-07, 10:44   

w dzień kobiet misiek jedzie do szkoły, a ja ide sama:( na parapetówę do znajomych, troche tak dziwnie

Zielonooka 

Informacje:
Dołączyła 235 dni temu

Profil:
Włosy: brązowe
Wysłany: 2008-03-07, 11:51   

A my chyba nawet nie będziemy razem, bo wyjazdy się szykują, może sobie płaszczyk kupię z tej okazji, bo marzy mi się czerwony:)

Odpowiedz do tematu