też chciałam odświeżyć temacik
dla mnie baaaaaardzo milusi dzień
zaczął się już rano w szkole - pierwszym od chłopców z klasy wszystkie dziewczynki też dostały po tulipanku i chodziły z nimi tak dumnie po korytarzu szkolnym
po południu jedziemy z życzeniami i tulipanami do babć Marcina, jutro obskoczymy mamy i siostry (tzn. Marcina, a ja z Nim ) i pewnie będzie coś od teścia i taty. Marcin nie wiem co wymyśli, wie, że chcę bukiet cudnych różowych tulipanów (uwilbiam tulipany ), myślę, że taki dostanę i będę leniuchować całą sobotę
dopóki nie przeczytałam haseł na formum to nie myślałam o jutrzejszym dniu, ale swoją drogą jestem ciekawa czy mój mężulek coś wymyśli ......... chociaż tak naprawdę marzy mi się dzień w łóżku.....
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 190 dni temu Posty: 24
Profil:
Wysłany: 2008-03-07, 21:20
Bardzo miłe święto .
Jutro wybieram się z Arturem na obiadek do jakiejś miłej knajpki.
Dziś już dostałam kwiatki od kolegów w pracy i od chłopców z mojej klasy
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 650 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-03-07, 22:19
no a ja tam nie wiem, jakiegoś kwiatolka pewnie dostanę w zasadzie to jutro jest chyba pierwszy dzień kobiet na który jestem w domciu a nie we wrocku więc ogólnie to nic specjalnego - po prostu mile spędzony razem dzień i to mi starczy
Informacje: Dołączyła 464 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-07, 23:21
a ja juz dostałam prezenta pięknego narcyza w doniczce taką miniaturke i 2 sliczne świece od Ashramka do jutra by przedemną nie ukrył i tak bym znalazła czekam jeszcze na prezenta od lubego
Informacje: Dołączyła 398 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-08, 09:45
Piotrek na razie jest poza Warszawą, ale zobaczymy, jak wróci, czy w ogóle będzie pamiętał Miałam się dziś spotkać z kumpelami na babskie pogaduchy, ale nie wiem, czy wypali - jak nie dziś to jutro. Dla mnie to w sumie normalny dzień, ale miły, zawsze dostawałam kwiatki od dziadka, taty i od P.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 484 dni temu Posty: 4729 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-03-08, 13:43
dziewczyny moze jeszcze cos sie wyklaruje do konca dnia kupa czasu.
ja poki co tez nic choc powiedzial, ze kwiatek pozniej. i zanosi sie ze w ogole moj Misiek jedzie dzic na meska impreze wiec juz mam dola bo chyba sama zostane ach zycie
moze pojade do kolezanki i sie upijemy jak ostatnio
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum