Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 221 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2007-10-24, 10:13 Dzieła Waszych rąk
Jak w temacie, pokażcie kobiałki pokażcie Wasze "działa", bo na pewno każda z Was coś tworzy, np. maluje. Na początek pokaże moje rzeczy, które sama zrobiłam. Jakość badziewna, bo to dawno tel. było robione
Z tego jestem najbardziej dumna:
A tu takie tak inne:
No i coś co zrobiłam na Święta Wielkanocne, bardziej dla ozdoby niż do zjedzenia
Troszkę nerwów kosztowały mnie ten zając i baranek, ale warto było
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 319 dni temu Posty: 497 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Stan: singiel
Partner: nie ma... : )
Wysłany: 2007-10-24, 10:21
kolorowe robiła moja mama, ten duzy prawie pol roku jest strasznie dobrze dopracowany,małe czarno- białe robiłam ja
to tylko 1/3 haftów jakie wiszą w moim domu.
piękne moja babcia i mama też robią te krzyżykowe haftowane obrazki musze cyknąć im zdjęcia, narazie mam tylko 1 u mnie w domciu, który babcia robiła, jak zrobie mu zdjęcie to zaraz wstawie ja próbowałam też coś dziergać, ale nie miałam do tego cierpliwości
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 221 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2007-10-24, 11:40
Aniu śliczne. Bardzo fajnie dobrane te malutkie z tym większym - świetna kompozycja.
Za duże obrazy podziwiam Twoją mamę. A to nie jest za szybą prawda?? Jak ze zbieraniem się kurzu?
Ja jakiś czas temu znalazłam na ruskich stronach schematy do wyszycia takich dużych obrazów - składało to się z 30paru części wielkości A4. No marzy mi się taki, żeby powiesić sobie na ścianie.
Tą poduszeczkę wyszywałam jak byłam gówniarz, więc sama siebie troszkę podziwiam, że to ładne wyszło haha
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 319 dni temu Posty: 497 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Stan: singiel
Partner: nie ma... : )
Wysłany: 2007-10-24, 11:52
martula napisał/a:
A to nie jest za szybą prawda??
Nie, są tylko oprawione w ramy.
martula napisał/a:
Jak ze zbieraniem się kurzu?
Jesli chodzi o ten najwiekszy obraz, to sciagamy go i czyscimy szmatką z wody z Vanishem
Czyszcze go podobnie jak sie czysci dywany , niestety jest tak umocowany w rame , ze nie da sie go sciagnać.
Ten kolorowy mniejszy, i biało-czarne, po prostu sciagamynz mamą z ram i pierzemy w pralce
Są na dykcie z tyłu zamocowane grubą nitką, odczepiam to , wrzucam do pralki jako tkaniuna delikatna, suszę, prasuję ,mocuję na dykte, do ramy i na scianę
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 218 dni temu Posty: 1510 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-24, 14:24
Ananasku!
Czym malowałaś te obrazy?
Rewelacja.
Ja piszę bajki dla dzieci (do szuflady) - może kiedyś dla mojego dzieciaczka, jeśli los da mi szansę na bycie rodzicem, czasami opowiadania i wierszyki.
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Dołączyła 284 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-24, 14:26
Dorotea napisał/a:
Ananasku!
Czym malowałaś te obrazy?
To haft krzyżykowy, o ile się nie mylę Też bardzo lubię, ale ostatnio niestety mało mam czasu... żadnych takich dzieł jak Wy nie mam na koncie, zazwyczaj jak coś zaczynam, to nie kończę A to co skończyłam to rozdałam po rodzinie
To prawda! Podziwiam ludzi z takim talentem
Moja mama i babcia też wyszywają, dziergają szyją itp. Nie wiem po kim odziedziczyłam w takim razie dwie lewe ręce
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-24, 17:42
ja troszkę rysuje daleko mi do Ashramka ale nie jest chyba najgorzej jak poinstaluje oprogr do urzadzenia wielof. to zeskanuje i wkleje wam moje dzieła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum