Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 513 dni temu Posty: 11037 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-04, 21:50
sierra napisał/a:
więc napewno kiedys musiała sie tego uczyć, a jeśli nie, to marnuje talent...
ona tak zawsze . PRZYSIĘGAM!
no i wiem, że się marnuje...
sierra napisał/a:
ps: poka coś z siostrzanego dorobku! chętnie sobie pooglądam:) poka, poka, poka!
no właśnie nic nie mam... ona nie mieszkała nigdy z nami, bo to moja przyrodnia siostra, a teraz od kilku lat mieszka w Holandii...
Mam takie dwa szkice, to jak będę miała aparat to zrobię zdjęcie i wstawię
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 348 dni temu Posty: 1471 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-12, 13:58
sierra, to jest naprawdę świetne, a możesz mi zdradzić jakiego programu używasz do rysowania? pytam, bo ja rysuję ręcznie i chciałabym to naszkicować i komputerowo przerysować...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 415 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-02-21, 15:53
Dziewczynki wszystkie te rzeczy są cudniutkie. I hafty i bizuteria i obrazki... I nawet te śpioszki (ja nie umiałabym niczego takiego zrobić.) Gratuluje talentów
ja zrobilam kiedys przepiekne ramki na zdięcia. Kupilam drewniane w różnych rozmaiwarach. Pomalowałam je na czerwono. Ostatnia, trzecią wartwę zrobialam chropowatą, matową, ponaklejalam do tego muszerki wczesniej spryskane złotym sprejem. Dodatkowo pędzelkiem zrobilam złote cieniowanie. Potem kupialam antyramy, włożylam słoneczne zdięcia, przykleilam na skrawkam, antyramę na zdięciu i ramce równiez i powstały fajne ramki do postawienia( nóżek ani chaczyków do powieszenie nie udało mi sie wykobinowac) Efekt był swietny, a prezent się podobał, szzcegolnie mi:P Jak bede miala chwile zrobie zdiecia i wkleje. Wierzcie mi, ze wlasnoręcznie zrobiony prezent jest 100 razy lepszy, niz kupiony, nawet jesli długo na coś skladalysmy. No moze za wyjatkiem elektronicznych prezentow dla facetów, kotrzy oni uwielbiaja, choc nie rozumiem tego do końca . Gdybym wiedziala, ze ktos poswiecil pare godzin na zrobienie czegos dla mnie wlasnorecznie nie posiadalabym sie z radosci:))))
[ Dodano: 2008-03-13, 21:48 ]
Ps.soryy za bledziki:P Roztrzepana jestem
a macie ciekawe projekty na sweterki wiosenne z wełenki ? coś bym sobie udziergała - ale pomysła brak.....może coś z golfem spadającym na ramiona ?? no nie wiem sama - prześlijcie projekty jesli coś macie do robienia na drutach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum