Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 415 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-20, 10:49
Magdalena_M, przesliczne
podobnie jak Kaheli najbardziej spodobaly mi sie
Kahela napisał/a:
Mystic Bells -
Wysłany: 2008-08-20, 17:21
Cis dziesiejszego:) nie bede sie rozpisywac co i jak (wszytsko mozna znalesc na moim blogu:) dodam tylko foteczki ...niezbyt dobra jakosc ale i tak ciesze sie ze aparat zechcial zadzialac.
Informacje: Dołączyła 226 dni temu Posty: 43 Skąd: Rabka Zdrój
Profil:
Wysłany: 2008-08-22, 12:38
Ale jestem zła :angry: :angry: :angry: :angry: zrobiłam wisiorek dolaczyłam do niego ostatek łańcuszka i pech chciał że ta głupia wiertarka wciagła mi calosc jak polerowałam:( patent z podlaczeniem do wiertarki klocka filcowego jest swietny tylko kurcze wszytsko lubi sie wokól owijać. Zanim zdazyłam wylaczyć wiertarke łańcuszek zdażyl sie już wkrecić wokół i zniszczyc:( zachciało mi sie wiekszych obrotów. No i takim sposobem straciłam koncówke łańcuszka a wisiorek został luzem.
haotyczny troszke, ale włśnie takie formy ostatnio bardzo mi sie podobają:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum