Informacje: Dołączyła 226 dni temu Posty: 43 Skąd: Rabka Zdrój
Profil:
Wysłany: 2008-06-06, 18:30
napisałam Ci na PW gdzie mozna nabyc moja bizuterie:)
[ Dodano: 2008-06-06, 19:49 ]
Zastanawiam sie rózniez nad zrobieniem Tutorialu (instrukcji) dla zainteresowanych osób techniką Wire Wrapping tylko nie wiem czy bede miała chetne osoby:)
Profil:
Wysłany: 2008-06-19, 11:02
Uznałam ze moze zrobie cos z miedzianego drutu.Mam go bardzo dużo i bardzo podoba mi sie miedziany kolor jednak jakos niespecjalnie podobaja mi sie miedziane wytwory.Daletgo pomieszałam je z innymi drutami i tak przez wczorajsze popoludnie i wieczór zrobiłam kilka prac:
Kolczyki z których jestem najbardziej dumna i napewno zrobie jeszcze kilka takich par:)
Z moimi ukochanymi sprezynkami:) Bardzo lubie te forme zawijania drucika zreszta co widac:P
I siateczkowe:)
Jak sie podobaja??
Ps bardzo prosze jesli ktos ma jakies pomysły na nazwanie tych kolczyków to prosze pisac:)
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 415 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-06-19, 15:01
te pierwsze najbardziej mi sie podobaja,
ogolnie bardzo fajne zestawienie drut miedziany z innymi drutami..
Wysłany: 2008-06-19, 20:53
carrata zalezy dla kogo. wiadomo najpier trzeba zaczac od prostych rezczy a potem przechodzic do trudniejszych.ja dosc duzo czasu poswiecam robieniu bizuterii wiec szybko sie nauczyłam wielu rzeczy.
Profil:
Wysłany: 2008-06-20, 11:14
Olciiia napisał/a:
ale ty sobie sama wymyslasz te wzory... ?
na jedna pare chyba caly dzien poswiecasz co?
podziwiam cie trzeba miec duzo cierpliwosci
Zazwyczaj wzory wymyslam sama. czasem inspiracją sa dla mnie prace kilku wspaniałych artsytek.Albo poprostu wzory na firankach:P
hehhehe czasem zamkne oczy na ułamek sekundy i juz widze nową gotowa pare kolczyków.Potem troche wiecej czasu zajmuje mi przypomnienie sobie jak one wygladały i zrobienie czegos w tym stylu.Tak było z moimi kolczykami Lilie:)
Zazwyczaj jedna para kolczyków zajmuje mi od 20 minut 9te proste) do 2-3 godzin:)
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 233 dni temu Posty: 6240 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-06-20, 13:55
niesamowite ja uwielbiam kolczyki i ciagle ja kupuje a gdybym tak potrafila to chyba ciagle bym cos wymyslala tylko ze nie wiem czy moja cierpliwosc pozwolilaby mi na to
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum