Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 336 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-27, 17:48
śliczne kolczyki
długo Ci zajmuje zrobienie jednej pary?
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 530 dni temu Posty: 1502 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2008-04-27, 18:46
Magdalena_M, piekna i fachowa robota
Od jakiegoś czasu tez się tym interesuje i z tąd moje pytanie , mianowicie gdzie mozna dostac jakąś literature na ten temat
Informacje: Dołączyła 35 dni temu Posty: 25 Skąd: Rabka Zdrój
Profil:
Wysłany: 2008-04-27, 21:12
Oj nie mam pojecia.wiem ze w Usa jest gazeta o wire wrappingu ktorta mozna kupic czasem na E bay ale tutaj nic mi nie wiadomo o zadnych gazetach czy ksiazkach
Informacje: Dołączyła 42 dni temu Posty: 13 Skąd: Zaczarowany las
Profil: Imię: Małgosia
Wzrost: 173
Włosy: blond
Wysłany: 2008-04-28, 11:28
kurcze ale piękne
najbardziej podoba mi się to jak zakręcasz ten srebrny drucik i same te zakrętki tworzą piękne wzory,
cuda normalnie cuda
zazdroszczę też bym tak chciała, co prawda nie noszę biżuterii, ale samo posiadanie takich cudeniek i do tego własnej roboty...
piękne naprawdę!!!
[ Dodano: 2008-04-28, 11:31 ]
sorki a jeszcze zapytam? czy cos przy tym lutujesz? czy kupujesz takie różne gotowe kuleczki?
oczywiście jeśli to by zdradziło twoje patenty to nie pisz, każdy artysta ma swoje sposoby i nie koniecznie ma ochotę się nimi dzielić
Informacje: Dołączyła 224 dni temu Posty: 1182 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: brazzzz
Stan: patrz suwaczek :)
Partner: L
Wysłany: 2008-04-29, 17:51
ciekawe ale nie w moim stylu tym razem ale masz dziewczyno talenta normalnie , pozazdroscic tylko
a mozna sobie zarobic jakies konkretne pieniazki na tej bizuteri,czy to bardziej takie hobby?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum