Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 86 dni temu Posty: 10 Skąd: Slask
Profil: Imię: Ann
Wzrost: 172
Wysłany: 2008-02-24, 22:37
yyyyy no coz......co tu mowic duzo...Biedne te dzieci co sie urodzą...Wspolczuje im bardzo. Mlode matki jeszcze nie sa w pelni dojrzale do wychowywania dzieciaczków moim zdaniem. Mowie na swoim przykladzie, mam 21 lat a NIE WYOBRAZAM SOBIE SIEBIE W ROLI MATKI. Na pewno nie teraz jeszcze...Katastrofa dla mnie i dla dziecka. Dziecku trzeba zapewnic wszystko czego potrzebuje. Zwlaszcza potrzebuje odpowiedzialnych rodzicow....
Zycze powodzenia mlodym mamusiom...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 79 dni temu Posty: 124 Skąd: Kraków
Profil:
Wysłany: 2008-03-02, 17:40
Ja ostatnio oglądałam jakiś urywek amerykańskiego programu w którym chyba 14 letnia dziewczyna mówiła że chcę mieć dziecko i uprawia sex z przypadkowymi partnerami bez zabezpieczeń kilka razy dziennie Chore...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-03, 09:31
jak nie ciąża to ryzyko aids bądź innej choroby
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-03, 21:06
21-latek ojcem po raz... 7
Miał 13 lat, gdy po raz pierwszy został ojcem.
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 79 dni temu Posty: 124 Skąd: Kraków
Profil:
Wysłany: 2008-03-04, 14:32
Heh dobrze mu matka powiedziała, żeby więcej nie ropinał rozporka... Ale facet wydję się zupełnie nie zdawa sprawy z tego co zrobił. Takie podejście samca "nie ja rodze dzieci więc to nie mój problem"...
Kiedyś ktoś powiedział, bardzo mądre słowa :po czym poznac niedojrzalego nastolatka?? Po tym, kiedy wykrzykuje rodzicom prosto w twarz, ze jest juz dorslym czlowiekiekiem.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 156 dni temu Posty: 82
Profil: Stan: zaręczona
Wysłany: 2008-03-04, 15:56
malenka, też to widziałam, i takie jej zachowanie było wołaniem o pomoc. Miała jakies kłopoty rodzinne.
Któras z Was czytała ostatnio o szesnastoletniej dziewczynie z Am. Poł. która urodziła już 7 dzieci? Pierwsze dziecko w wieku prawie 14 lat, rok później trojaczki (po tej akcji chciała się wystarylizować, no ale tamtejsze prawo zabrania tego typu praktyk u osób,które nie ukończyły 21 lat), i ostatnio kolejne trojaczki. I teraz pytam. Co taki człowiek ma w głowie? Siano? Bo pierwsza wpadka to rozumiem, ale po czyms takim to człowiek, powinien nabrac nieco rozumu, i się zabezpieczać. No nie kumam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum