Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-09-19, 08:51
mam czerwony i sobie chwalę nie piekło po nałożeniu ani nic z tych rzeczy ... jak pochuchać to trochę tak ciepło piecząco się robi ale zawsze z umiarem tak że nic za bardzo ....
Wysłany: 2008-09-20, 09:26
Olciiia napisał/a:
a jaki ma smak?
lekko sztucznie słodkawy ... nie jest zły w porównaniu z żelami z innych firm to smak tego jest najlepszy .... wada jest taka że szybko wysycha i się lekko klei ale my obok łóżka zawsze mam chusteczki i jak za dużo mi sie nabierze to wycieram po prostu rączki ....
[ Dodano: 2008-09-20, 10:28 ]
Olciiia napisał/a:
no wlasnie mozle piecze ale wiesz to tak jest ze na kazdego to inaczej zadziala ';) tak mi sie wydaje
w pewnym sensie wydaje mi sie że taka jego rola wiesz że szczypie .... nie wiem czy to ten jest zielony ale sa miętowe a jak miętę nałożysz to ona szczypie właśnie ....
Wysłany: 2008-09-20, 12:30
Olciiia napisał/a:
moze masz racje ja bym chciala tego zeliku do zabaw kupic zebym ja np lepiej tam na dole smakowala i dlatego pytam jaki smak
te 15 zł to nie dużo spróbować ale raczej nie powinno być cos nie miłego żadna z osób których znam nie mówiła że jej nie smakuj) można a często w rosmanie są promocje (ja kiedyś kupiłam za 7 zł) a jak ci smak nie spasuje to zawsze możecie mieć więcej trochę śliskości przydatnej w rożnych pieszczotach
Wysłany: 2008-10-01, 20:18
sporóbowałam ostatnio ten miętowy morski kolor opakowania czułam sie jakbym miała pastę do zębów rozsmarowana .... nie był zły ale muszę pamiętać w nie za dużych ilościach nakładać bo właśnie mięta lekko szczypie .... smak mięty jak guma do żucia
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 67 dni temu Posty: 924 Skąd: Okup City xD
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał
Wysłany: 2008-10-02, 18:27
Jak kumpel wróci z Anglii to przywiezie mi wiśniowego durexa. Zobaczymy co to jest. Szkoda, że w Polsce asortyment Durexa jest taki ubogi.... <i nie chodzi mi tu bynajmniej o gumki >
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum