Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-09-10, 12:45
Cytat:
ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh .............. ja tu powaznie pytam a wy sie nabijacie..............
przeczytałaś cały wątek? pewnie nie .... bo juzbyś znała odpowiedz .... są kobiety na które to działa a są takie na które nie, niektóre nawet pieczenie uważają za nie przyjemnie .... a wiec zależny to od osoby ...... żel lepiej sobie ku[pic niż brać od koleżanki (nie pytam o szczegóły akcji) ale na opakowaniu pisze jak stosować poczytasz wypróbujesz będziesz wiedzieć .....
sory za OT ale muszę i już nic więcej nie powiem .......... na miejscu daniela to uciekła bym z łóżka jakby moja panna z która delikatnie próbuję odbudować relacje intymne (i delikatnie i spokojnie do niej się przymilam by było miło ) wyskoczyła z żelem "kochanie mam coś ekstra pożyczyłam od koleżanki będziemy eksperymentować" (a możne jeszcze ubierz się do tego w lateks itp to dopiero będzie chłopak uciekał )
Informacje: Dołączyła 237 dni temu Posty: 2510 Skąd: w krainie marzen...
Profil: Imię: S.
Wzrost: malutka
Włosy: czarnulka
Stan: szczęśliwa żonka:)
Partner: P.
Wysłany: 2008-09-10, 13:17
fajna babka napisał/a:
"kochanie mam coś ekstra pożyczyłam od koleżanki będziemy eksperymentować" (a możne jeszcze ubierz się do tego w lateks itp to dopiero będzie chłopak uciekał )
hahahahahaha.. przepraszam ale nie moglam sie powstrzymac.... ... fajna babka, niooo masz racje...:)... ale dobra koniec juz OT
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał
Wysłany: 2008-09-18, 10:18
Używam fioletowego Durexa i jestem zadowolona. Jest bardzo dziwny w smaku, ale nawilża dobrze. Troszkę szybko wysycha. Teraz już się kończy i kusi mnie, żeby kupić ten niebieski, ale to, co mnie powstrzymuje przed zakupem to ilość. Ten fioletowy ma 200ml, ten niebieski mniej W każdym razie fioletowy bardzo polecam. Kto smaruje, ten jedzie
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 67 dni temu Posty: 926 Skąd: Okup City xD
Wysłany: 2008-09-18, 22:24
Jak na razie próbowałam tylko ten fioletowy. Smak ma specyficzny, taki jakiś trochę chemiczny. Nie za bardzo mi podchodzi. Ale ujdzie w tłoku, sperma gorsza Te kolorowe słyszałam, że mogą uczulać i piec. Na początek proponowałabym albo fioletowy, albo niebieski
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 233 dni temu Posty: 6240 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-09-18, 22:32
Alisekai, musze zobaczyc, ale ja w sumie bardziej wole do zabawy ten zel niz do takiego poslizgu samego w sobie bo tego mi akurat nie brakowalo (ale wiem ze to nie zalezy od podnicenia w sumie nie mamy na to wplywu ile tego produkujemy)
chodzi mi o to zeby urozmaicic sobie troche zycie i chcialabym cos o jakims smaku
musze jeszcze poczytac o tym wiecej
a jesli zacznie piec... no to szybko polece pod prysznic
a zel wywale
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 67 dni temu Posty: 926 Skąd: Okup City xD
Wysłany: 2008-09-18, 22:36
Hehehe gdzieś widziałam durex wiśniowy, ale to nie było na polskiej stronie. Co do zielonego - podobno chłodzi aż za bardzo Osobiście miałam styczność z pastą do zębów na łechtaczce i mi się to bardzo nie podobało, dlatego do wszelkich gadżetów miętowych mam teraz uraz A co do tego czerwonego: jak się za mocno podmucha to bardzo piecze, jednak myślę, że jak się będzie delikatnym, to zapowiada się całkiem niezła zabawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum