Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 420 dni temu Posty: 4244
Profil:
Wysłany: 2007-10-28, 07:25
Jakies to takie zbedne nam bylo ale dobra...chcelismy przetestowac ja tam roznicy nie widzialam poza tym, ze przescieradlo sie zatluscilo tym cholerstwem bo to zadkie i tluste i splywalo po nas i pozniej cala sypialnia (i my tez) smierdziala LATEXEM bleeee...Nie polecam
Widzialam jeszcze obok na polce z innej firmy i tansze, kolorowe, rozne smaki moglam wybrac tamten moze bylabym zadowolona a tak to Durex Play wyladowal w koszu po uzyciu kilku kropel
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 353 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-28, 18:13
madzia napisał/a:
Jakies to takie zbedne nam bylo ale dobra...chcelismy przetestowac ja tam roznicy nie widzialam poza tym, ze przescieradlo sie zatluscilo tym cholerstwem bo to zadkie i tluste i splywalo po nas i pozniej cala sypialnia (i my tez) smierdziala LATEXEM bleeee...Nie polecam
Widzialam jeszcze obok na polce z innej firmy i tansze, kolorowe, rozne smaki moglam wybrac tamten moze bylabym zadowolona a tak to Durex Play wyladowal w koszu po uzyciu kilku kropel
to dziwne , bo mój niebieski to głównie woda, tłusty w ogóle nie jest, nie brudzi i nie zostawia plam
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 420 dni temu Posty: 4244
Profil:
Wysłany: 2007-10-29, 06:28
Jewel, mi sie wydaje ze jesli ktos ma problemy to to kupuje, jesli ktos chce dla urozmaicenia to tez to kupuje sprawdzic, zobaczyc...zawsze to cos nowego
Ja kupilam z ciakawosci po przeczytaniu tego tematu i stwierdzilam ze nie potrzebne mi to bo tylko nas rozpraszalo Kupione, przetestowane i koniec jak komus sluzy to nie widze przeszkod w stosowaniu w koncu ma swoje zastosowanie i jest do tego celu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum