Informacje: Dołączyła 403 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-05, 10:22
co do oliwki i prezerwatywy to odpada tłuszcze rozpuszczaja lateź i moze potem sie wpadka zdarzyc a zeliku i ja tez uzywałam( i bede nadal ) i tez niebieskiego
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 356 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-05, 12:04
Madae napisał/a:
co do oliwki i prezerwatywy to odpada tłuszcze rozpuszczaja lateź i moze potem sie wpadka zdarzyc a zeliku i ja tez uzywałam( i bede nadal ) i tez niebieskiego
No na reszcie mi ktoś powiedział jak z tym latexem jest
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 305 dni temu Posty: 138
Profil:
Wysłany: 2007-10-05, 18:43
sprawdzialm dzis ceny w aptece na miescie. w jednej po 16,90 zł niebieski zielony a ten 2w1 21zł. a w innej wszystkie cztery po 19 zł. a ten niebieski jaki ma smak???? ale z kumpela mialysmy ubaw jak ekspedientki na nas patrzyly. w jedej byk pan aptekarz hehe
sprawdzilam na stornie Durexa, podobno smakowy jest ten w kolorze fioletowym:
Cytat:
Durex Play 2w1 - nawilżający żel intymny do masażu
Jeszcze przyjemniej, jeszcze czulej, jeszcze łagodniej... Nowy Durex Play 2w1 to podwójna przyjemność dla obojga partnerów... Świetnie sprawdza się nie tylko jako żel do intymny, ale też jako środek do masażu - dowolnego miejsca Twojego ciała! Spróbuj go też... razem z seksem oralnym. Słodki smak żelu sprawi, że oboje będziecie mieli ochotę na więcej.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 344 dni temu Posty: 318 Skąd: Łódz
Profil: Imię: Emilia
Wzrost: 175
Włosy: brunetka
Wysłany: 2007-10-22, 18:15
kupiła ten żel durex play w takim jasno niebieskim opakowaniu i musze powiedzieć, ze daje fajny poslizg, tylko taki zimny na poczatku, ale bardzo fajne odczucia
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 356 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-22, 18:20
Cytat:
kupiła ten żel durex play w takim jasno niebieskim opakowaniu i musze powiedzieć, ze daje fajny poslizg, tylko taki zimny na poczatku, ale bardzo fajne odczucia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum