Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 429 dni temu Posty: 221 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-10-04, 17:31
Oglądałam w sklepie netowym żele smakowe i cena to około 40 zł .A sex i jedzenie to dwie przyjemności,które lubię ze sobą łączyć .
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 539 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-10-04, 22:02
Nie ma żadnych przeciwwskazań do używania oliwki. Ja używam z Ziaji taką pomarańczową o smaku pomarańczy. Więc nie wiem za bardzo do czego jest ten Durex, tylko do tego aby był poślizg?
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 494 dni temu Posty: 5526 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-04, 22:04
A jak jest z wpływem oliwki na prezerwatywę??? Bo wiem, że niektore substancje nawilżające maą na lateks szkodliwe działanie, a ten żel durexa można uzywac z prezerwatywą
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 546 dni temu Posty: 320 Skąd: krakow - eNHa
Profil: Imię: EdyTA
Wzrost: wysoki?
Włosy: ni to braz ni to blad..
Stan: PannA
Partner: Grzegorz
Wysłany: 2007-10-04, 22:07
ja nie wiem.. jakoś tego bym nie mogla używać... no oliwka nie jest do.. tego stworzona... i tyle... ja bym nie mogla sie kochać i mieć zapach dziecka... bo oliwka pachnie dzieckiem
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 727 dni temu Posty: 2960 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-10-04, 22:10
ja nie używałam, ale mam do Was pytanko? Czy on sie lepi? w sensie czy po użyciu takiego żeliku trzeba myć intymne części ciała, które miały z nim styczność czy on jakoś...wsiąka ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum