Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 233 dni temu Posty: 6240 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-11-16, 13:58
a ja wlasnie kupilam ostatnio ten durex taki czerwony chyba wisniowy
i jak na razie go nie uzylismy nie wiem jakos nie ma okazji tzn jakos radzimy sobie bez niego nic nam nie brakuje ale wlasnie co do tych masazy zastwanawiam sie czy one sa do calego ciala/? bo to jest niby taki zel ale pozniej jak oliwka jak sie rozsmaruje
[ Dodano: 2008-11-16, 13:59 ]
w smaku taki sobie myslalam ze bedzie lepszy
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 67 dni temu Posty: 926 Skąd: Okup City xD
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał
Wysłany: 2008-11-17, 20:06
Wiesz co niby jest do całego ciała, ale jednak polecam oliwkę. Żel szybko wysycha i ciało się klei. Ze smakiem też niespecjalnie. Ja nie zwracałam zbytniej uwagi na to, bo dla mnie był znośny, ale Michałowi się nie spodobał.
Do tego wiśniowego się przymierzam. Daj znać, jak spróbujesz
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-11-18, 08:56
Alisekai napisał/a:
Wiesz co niby jest do całego ciała, ale jednak polecam oliwkę.
jedyne co to radze uważać z użyciem oliwki a prezerwatywą bo ponoć może spowodować osłabienie prezerwatywy i pękanie w sklepach mozna kupić olejki do masażu i balsamy może warto to spróbować pewnie o wile ładniej pachnie niż oliwka dziecięca (po której ja mam mdłości)
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 9 dni temu Posty: 39
Wzrost: 164 cm
Włosy: Blondi :)
Stan: jeszcze panna
Wysłany: 2008-11-18, 13:57
Ja i mój chłopak używamy czerwonego jest świetny do masowania tych wrażliwszych miejsc jest go bardzo dużo i naprawdę starcza na długo. może sie przydać gdy macie problem z suchością. polecam
_________________ BO MIŁOŚĆ MOCNA JEST JAK ŚMIERĆ...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 67 dni temu Posty: 926 Skąd: Okup City xD
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał
Wysłany: 2008-11-18, 18:11
No niestety tłuste lubrykanty, wszelkie olejki, oliwki, kremy powodują rozpuszczanie się lateksu A szykuję się na ten wiśniowy durex. Ciekawe co na to Miś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum