Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 80 dni temu Posty: 59
Profil: Imię: Roksana
Partner: Adrian
Wysłany: 2008-02-27, 21:50
Nio... ja to kupiłam swojemu na gwiazdkę... tak jak napisałaś - śmieszne urozmaicenie... mnie się to nie podobało, w ogóle to bziuczenie za głośne, i skupić sie na porządnych rzeczach nie można... i w ogóle musi to tak ustawić, żeby tam dotykało strefy moje erogenne, i zamiast się skupić na orgaźmie, to cały czas poprawialiśmy tego bziuczka... jak dla mnie to kompletna klapa. wolę inne zabawki
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 14 dni temu Posty: 5 Skąd: lublin
Profil: Imię: Madzia
Wzrost: dość wysoka
Włosy: Brunetka
Stan: Panna
Partner: Grzesiek
Wysłany: 2008-05-04, 14:04
Ja też uważam, że durex play jest do niczego... Jak kochałam się ze swoim chłopakiem i pod gumkę założyliśmy durex play i stwierdziliśmy że jest on do niczego i doszliśmy do wniosku że trzeba go zdjąć. Mój kotek ściągnął z pod gumki durex play i potem zaczeliśmy się normalnie kochać. Gdy już skończyliśmy i mój kotek wychodził ze mnie to gumka się tak rozciągneła, że została we mnie razem z zawarością...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum