Informacje: Dołączyła 172 dni temu Posty: 92 Skąd: 100-lica
Profil:
Wysłany: 2007-12-13, 05:36
wiecie co mi się przytrafiło? w Warszawie te Play'e są w każdym kiosku, byłam akurat w kiosku w metrze pełno ludzi, wszyscy się śpieszą, ja wybierając batonika, spojrzałam się na pudełko pley'a, młoda kioskarka to w myk zauważyła, wzięła do ręki i mówi mi na cały regulator: wie pani co, poleciłabym pani, bo też chciałam kupić jak zobaczyłam reklamę, ale w końcu kupił mój facet, spróbowaliśmy i nic fajnego nie było, poprostu nici z sexu, więc sobie odpuściłam, generalnie pieniądze wyrzucone w błoto...-ona to do mnie mówi przy wszystkich, a ja wyszłam pośpiesznie ze sklepu...rozumiem takie gadki w sex shopie, ale na Boga, nie tak publicznie, z rańca, na zaspany umysł i w dodatku w kiosku w Warszawie mnie nic nie zdziwi
druga puenta jest taka,że w końcu nie spróbowałam-lekko za drogie mi się wydało, ale skoro mówicie, że coś daje, to może się skuszę;)
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 159 dni temu Posty: 10 Skąd: Stargard Szczeciński
Profil: Imię: Klaudia
Wzrost: 169
Włosy: jasna szatynka
Stan: panna
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-12-13, 18:19
Ja próbowałam. Jeśli chodzi o te wibracje, to na mnie jakoś nie podziałały, ale ponieważ sama nakładka powoduje lekki ucisk trzonu członka - przedłuża stosunek. Bateria starcza na dość długo i faktycznie przy odrobinie sprytu można ją wymienić. Myślę, że każda kobieta odczuwa to indywidualnie i w tej kwestii nie sugerowałabym się doświadczeniami innych, tylko odpowiedziała sobie na kilka pytań.
_________________ Dlaczego utrudniamy sobie życie błądząc w ciemnościach? Przecież w każdym z nas płonie ogień...
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 136 dni temu Posty: 10 Skąd: Wyspa
Profil: Wzrost: 161
Włosy: blond
Stan: zaślubiona panna
Wysłany: 2008-01-02, 17:02
też próbowaliśmy durex play, ale dla mnie bez rewelacji.. po prostu nic specjalnego nie czulam. To dziala z tego co pamietam jakoś 20 minut.A na allegro widzialam specjalną ofertę baterii do durex play...ale ja podziękuje za to polecam żele durex, czerwony szczególnie
Wysłany: 2008-01-03, 00:47
tak, czerwony żel durex jest rozgrzewajacy, na buteleczce jest informacja, że trzeba dmuchnąć, żeby poczuć efekt (blow to enhance).. ale czasami nie trzeba dmuchać wcale
dodatkowym plusem jest to, że jest słodki w smaku i można go zjadać, to znaczy zlizywać
dla mnie wystarczy mała ilość żelu, nie przesadzam, bo robi sie za mokro
Wysłany: 2008-01-03, 01:11
podziel się wrażeniami po użyciu
troszkę offtopowo sie zrobiło, ale czy któraś z was używała olejku do masażu durex?? w ogóle powinnyśmy założyć temat o takich specyfikach..a może już jest??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum