ajj kobitki te męskie pupcie są cudne.. też lubie męskie tyłeczki... hehe trudno na nie nie patrzeć .. szczególnie na plaży albo na basenie hmmm mój Tygrysek też ma nieziemską pupcie.. uwielbiam za nią łapać.. i czasem jak mnie denerwuje dać klapsika ale polskie meskie pupy są ładne.. hehe szczególnie łodzkie.. hmm ile ja znam właścicieli pięknych tyłeczków mieszkam na osiedlu prawie z samymi kolesiamii więc mam w czym oceniać.. no oczywiście już teraz interesuje mnie tyłeczek tylko mojego misia
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 342 dni temu Posty: 221 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-09-23, 02:26
Cudne pupcie.Mniam .Są powody do mruczenia.Moje żelazne trio,to własnie męskie pośladki,plecy i ramiona.
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 342 dni temu Posty: 221 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-10-10, 11:37
Te zdjęcia z pianą są boskie .Chętnie bym go wykorzystała .
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum