Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 528 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-06-28, 14:55
nono xD niezle dupcie
co jedna to lepsza
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 521 dni temu Posty: 109 Skąd: lublin
Profil: Imię: czekolada
Wzrost: 166
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-06-30, 17:57
jakie tyleczki hmmm .......meskie pupy strasznie na mnie dzialaja , moj chlopak ma tez boski tyleczek nigdy nie moge sie powstrzymac aby go nie zlapac;)
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 511 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2007-07-22, 20:55
Cytat:
Ciekawe gdzie chodzą takie
Dowiedz sie!!! I idziemy na polowanie są świetne.. kurcze,az slinka cieknie hehe
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Informacje: Dołączyła 541 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-22, 20:55
nie wiem ale znalazłam na stronce jakiegos polskiego fotografa wpisałam meskie akty i mi wyskoczyła akty były beznadziejne ale pupcie nie najgorsze wiec skopiowałam
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 539 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-07-22, 21:02
Ananas napisał/a:
Cytat:
Ciekawe gdzie chodzą takie
Dowiedz sie!!! I idziemy na polowanie są świetne.. kurcze,az slinka cieknie hehe
Będę musiała swoje kontakty odnowić albo polatam po mieście jak coś będzie fajnego to dam znać, obiecuję Ale w Szczecinie bieda z fajnymi facetemi a co dopiero z takimi dupciami.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum