Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 589 dni temu Posty: 244
Profil: Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2007-05-18, 11:16 Dramat w rodzinie Wiśniewskich
Cytat:
"W podwarszawskim domu Wiśniewskich dla mającego się urodzić Falco Christiana było już przygotowane łóżeczko. Wszystko na próżno. Nagły krwotok, szpital i straszna wiadomość od lekarza zmiotły w jednej chwili nadzieje Ani na rychłe narodziny synka" - czytamy w Fakcie.
Michał Wiśniewski wyznał, że to ogromny cios dla niego i jego żony. Poprosił nawet swoich znajomych, by nie poruszali przy Ani tematu związanego z tą tragedią. - Wolimy o tym nie rozmawiać - powiedział.
Wokalistka zespołu Ich Troje powoli dochodzi do siebie. Jak zapewnia jej mąż, wszystko co złe, mają już za sobą.
_________________ nigdy nie przestane cie kochac ******* [`]
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2069 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-05-19, 12:03
to byla totalnie ich prywatna sprawa i nie wiadomo po co o tym pisali, wspolczuje, nie chciałabym zeby w takich chwilach stac sie obiektem napasci mediow. nie pałam do nich sympatia, ale kazdego człowieka by zabolała taka ingerencja.
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Jesli Wisniewscy napisali to na swoim blogu, to powinni liczyc sie z tym ze brukowce beda to wywlekac
no właśnie. sprawa przykra, ale znając ich medialność i chęć robienia ze wszystkiego afery, to i tę sprawę sami przekazali mediom, a teraz jeszcze będą mówić, jak to niedobre media ich skrzywdziły...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 236 dni temu Posty: 1404
Profil: Imię: K.
Wzrost: 164
Włosy: brunetka
Stan: hmm... zawieszony....
Wysłany: 2007-11-26, 10:24
Mi sie wydaje ze Wisniewski nie ma juz pomyslu na "siebie" i swoja dalsza "dzialalnosc" w mediach.Sprzedaje swoja prywatnosc.......rodzine.pisanie na blogu o takim wydarzeniu jest dla mnie chore.
"Sprzedal" swoje dwa sluby i pozwala w kazdej chwili mediom wejsc do swego zycia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum