Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1116 dni temu Posty: 1548 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Gosia
Stan: Panienka z okienka ;)
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-08, 22:59
O dziękuję bardzo
_________________ "Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"
Informacje: Dołączyła 1175 dni temu Posty: 6614 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2010-01-17, 14:25
Nie mozesz otrzymac ponownie dostepu, gdyz 6 grudnia ci go odebralam, z powodu kiepskiej aktywnosci na forum od czasu wakacji. Powinnas sie uaktywnic na forum, i to musi potrwac min. 3 mies.od utraty dostepu. Dzis mija tylko 6 tyg. od tamtego czasu.
_________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cie nosze. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko...a ja Twoja mama
W ważniejszych sprawach dotyczących forum, szybciej odpowiem na PW
Informacje: Dołączyła 339 dni temu Posty: 1681 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Partner: Kotuuuuś:*
Wysłany: 2010-02-23, 17:11
Czy mogę uzyskac dostęp do działów z fotkami??
_________________ Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca...
Informacje: Dołączyła 1175 dni temu Posty: 6614 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2010-02-24, 11:12
Zapraszam
_________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cie nosze. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko...a ja Twoja mama
W ważniejszych sprawach dotyczących forum, szybciej odpowiem na PW
Informacje: Dołączyła 339 dni temu Posty: 1681 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Partner: Kotuuuuś:*
Wysłany: 2010-02-24, 14:35
madzia, dziękuje
_________________ Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca...
MonikaK, po dokładnym przeanalizowaniu Twojej osoby i skonsultowaniu otrzymania dostępu z pozostałą częścią administracji, dostępu nie mogę Ci przyznać. Pojawiasz się na forum regularnie, ale Twoje posty są lakoniczne, mało wnoszą w życie forum, bardzo dużo ich w grach i zabawach, w pogaduszkach piszesz bardzo ogólnikowo i nie dajesz siebie poznać użytkownikom forum. Dlatego żeby otrzymać dostęp, musisz pozwolić się poznać, więcej pisać o sobie, doradzać i za jakiś czas rozpatrzymy prośbę ponownie.
Przejrzałam wszystkie wypowiedzi z tego działu i doszłam do wniosku,że masę ludzi chce oglądać fotki forumek.Ja mimo wszystko jakoś nie czuje takiej potrzeby,staram się być ostrożna,bo wiem jakie zagrożenia czychają w necie.Nawet jakby doszło do tego,że mam dostęp do tego działu to pewnie i tak nie wkleiłabym żadnej fotki,bojąc się o siebie i najbliższych.Nie wiadomo jednak kto się czai pod różnymi nickami.Pozdrawiam was forumki.Taka myśl mi się nasunęła. I w zupełności zgadzam się z regulaminem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum