Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 561 dni temu Posty: 5414 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-07-29, 23:05
Wielkopolanka, Ty podobnie jak kolezanka wyzej powinnas jeszcze troszke poczekac. nie dalas sie bardzo poznac poprzez twoje pisane posty. Praktycznie nie sa o tobie a zawieraja inne tresci w zwiazku z tym nie spelniasz ostatniego warunku. Musisz wiecej pisac postow mowiacych o tobie i mysle, ze niebawem nadrobisz i dostep otrzymasz
Pozdrawiam.
Wysłany: 2008-07-30, 17:36
oki chociaż troszkę dziwne to ostatnie wymaganie wg mnie... ważne jest co mysle o zyciu o babskich sprawach i nie tylko... czy to co jadlam co kupilam itp... to co mam pisac o sobie bo troszke nie rozumiem a chcem spelnic ten warunek...
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 234 dni temu Posty: 2947 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-08-05, 17:49
Hello...
Babki, przeglądałam przed chwilą dział nasze fotki i patrzę na osoby przeglądające ten temat, a tam napisane jak wół, że kot_czpiot
Jakim cudem???
Przecież jest 2 dni na forum....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum