Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 561 dni temu Posty: 5414 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-07-25, 08:38
kattie21, przyznac trzeba, ze troszke za malo sie u nas udzielasz i w sumie to tylko w jednym temacie. Ale ostatnio zauwazylam, ze zaczynasz "zyc" forum ale poki co powinnas jeszcze ciut poczekac, jak tak dalej pojdzie, to z czystym sumieniem dostep dostaniesz za jakis czas
Włosy: czarne
Stan: wolna
Wysłany: 2008-07-25, 09:11
madzia ale przeciez zgodnie z regulaminem spełniam warunki, jestem 90 dni na forum, napisalam duzo wiecej niz 150 postow przez ten czas, co oznacza ze jestem aktywna... skoro minimum to 150... w regulaminie nie jest nigdzie powiedziane w jakich dzialach nalezy sie udzielac...
[ Dodano: 2008-07-25, 10:12 ]
Sa osoby ktore sa po wiecej dni na forum niz ja, maja duzo mniej postow a dostep dostaly... nie rozumiem
Profil:
Wysłany: 2008-07-25, 09:21
kattie21, trzeba byc aktywnym pisac o sobie zeby dac sie poznac to jest bardzo wazne i biore to pod uwage przyznajac dostep. latwo nastukac posty i przeczekac 90 dni. Tu nie pisze wprost do ciebie ale ogolnie.
kattie21 napisał/a:
Sa osoby ktore sa po wiecej dni na forum niz ja, maja duzo mniej postow a dostep dostaly...
nikt nie dostanie jesli nie ma powyzej 150 i nie udzila sie aktywnie. moze mowisz teraz o osobach ktore dostaly dostepy na starych zasadach.
Wysłany: 2008-07-25, 12:28
Rozumiem, w sumie nie potrzebuje dostepu do prywatnych fotek skoro ktos moze mi nie ufac, itd. W kazdym razie nie mam zalu
Moze za jakis czas... a jak nie to trudno
Tylko przykro mi bylo, bo luknelam w regulamin i wydawalo mi sie ze spelniam wymogi...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 211 dni temu Posty: 1493 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2008-07-25, 12:33
W takim razie wydaje mi sie ze powinno byc to jasno zaznaczone w regulaminie... Zeby nie bylo niedomowien pozniej bo skoro napisalam dosyc okazala ilosc postow to wydaje mi sie ze troche zdazylyscie mnie poznac tym bardziej ze wystarczy napisac 150 zeby uzyskac dostep. Wiec w czym moje posty sa gorsze od innych? i w sumie nie ma co ciagnac tematu, nie dostalam dostepu, trudno
Profil:
Wysłany: 2008-07-25, 14:42
kattie21 napisał/a:
W takim razie wydaje mi sie ze powinno byc to jasno zaznaczone w regulaminie
jest. punkt 15.
kattie21 napisał/a:
tym bardziej ze wystarczy napisac 150 zeby uzyskac dostep.
to nie jest tak
kattie21, nie obrazaj sie i nie jestes pierwsza, ktorej odmowiono dostepu z podobnego powodu. masz szanse jak najbardziej, tym bardziej, ze nie lamalas regulaminu wiec jestes na dobrej drodze
Wysłany: 2008-07-25, 22:03
ech kurde a po co ta dyskusja
trzeba dac sie poznac ale o tym juz trabic nie musze. po to przedłuzylismy czas oczekiwania a teraz jakies ale. Katti bedzie wiecej pisac i dostanie, jasne.
Wysłany: 2008-07-26, 14:38
Male info. Agula nie dostala dostepu do fotek i juz nie dostanie gdyz zostala zbanowana na forum z powodu nagminnego lamania Regulaminu, czego tolerowac nie mozemy.
I prosze tu bez zbednego offtopu bo beda ostrzezenia, Jak chcecie podyskutowac to zapraszam do Pogaduszek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum