w zasadzie to przede wystarczy, że się spełni to co trzeba nie daje dostępu wg mojego widzimisia
ee to ja musiałam źle zrozumieć, ale mi chodziło o to że jak toś się zaloguje i spełni te 30 dni i postó ale potem nie będzie się udzielał i narobi widzi misia itpp no to takiej osobie napewno nie dasz
ee to ja musiałam źle zrozumieć, ale mi chodziło o to że jak toś się zaloguje i spełni te 30 dni i postó ale potem nie będzie się udzielał i narobi widzi misia itpp no to takiej osobie napewno nie dasz
jeszcze po spełnieniu tych dwóch elementów patrzę na to, ile dana osoba przebywa na forum, jak częste są jej wizyty jeśli byłaby sytuacja, że ktoś siedział 30 dni i "nabił" 30 postów bez głębszego sensu to dostępu nie uzyska. Jednakże jasne jest, że "prawo nie działa wstecz" więc osobie, której dostęp został udzielony nie straci go jeśli po jakimś czasie przestanie się udzielać. No chyba, że zacznie robić jakiś syf na forum, to wtedy to jest oczywiste
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum