Nie wiem, czy mi wolno prosić o dostęp.. ale bardzo bym chciała też i tam uczestniczyć no i wkleić swoje.. i jeszcze raz przepraszam za wszystko.. co złego to nie ja naprawdę..
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2008-04-14, 13:03
Dla wiadomosci ogolnej.
Agula, nie otrzmala dostepu do dzialow Nasze Fotki oraz Ach co to byl na dzien.
Aby bylo jasne, zlamala regulamin 3 razy. Linki innych for w podpisie, przypisywanie sobie wlasnej trworczosci pod tekstami ze stron internetowych oraz masowa reklama po przez PW.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 222 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2008-04-14, 13:10
No proszę, dobrze że nasza kochana Pani Admin czuwa
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
No ok byłam nie grzeczna przyznaję.. ale nie chciałam tego możecie mi wierzyć... obiecuję poprawę na maksa.. śmierć koleżanki, dała mi sporo do myślenia..
obiecuję poprawę na maksa.. śmierć koleżanki, dała mi sporo do myślenia..
Agula, trochę nie fer używać takich argumentów.
Nie gniewaj się. Nie obietnice się liczą a czyny. Myślę że jak będziesz przestrzegała regulaminu i zyskasz zaufanie to po pewnym czasie napewno dostaniesz ten dostęp.
Wiem, przepraszam, ale napisałam, to co czuję z głębi serca i nie piszę to po to aby mieć dostęp do fotek.. ale aby udowodnić Wam, że jest mi naprawdę przykro, że trochę nabroiłam jest mi naprawdę głupio i mam nadzieję, że z czasem mi zaufacie, bo ja nie jestem złą osobą.. ale tylko człowiekiem.. i jak każdy człowiek popełniam błędy.. ale potem się uczę i nie popełniam ich ponownie..
jeszcze raz za wszystko przepraszam.. ja naprawdę nie jestem złym człowiekiem..
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2008-04-15, 16:21
Agula, juz starczy...
i przy okazji prosze Cie o uzywanie normalnych liter.
Wielkie odbierane sa jako krzyk w internecie a nikt nie lubi jak sie na niego krzyczy...
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum