Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 221 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2008-01-18, 23:09
Dziękuję Kociaku.
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Informacje: Dołączyła 139 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-29, 21:24
90dni naaaaprawde to ja juz moge a mi sie ostatnio wydawalo ze 150 dni potrzeba eeeee to zaraz wysylam podanie do kociaka wreszcie was sobie poooooogladam
[ Dodano: 2008-03-30, 19:26 ] Kociak, dzieki za dostep o moj boziuuu teraz to ja dopiero sie nie odkleje od forum tyle zdjec do ogladania no i teraz swoje jakies musze wybrac zeby pokazac
a tak swoja droga to niespodziewalam sie ze te 90 dni tak szybko tutaj zleci??????
Moze ldatego ze ostatnio bylamprzekonana ze to 150 dni trzeba czekac a nie 90?????
Informacje: Dołączyła 224 dni temu Posty: 1182 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: brazzzz
Stan: patrz suwaczek :)
Partner: L
Wysłany: 2008-04-05, 20:50
nie ma sprawencji, czekalam juz 261 dni to jeszcze kilka roznicy mi nie zrobi, chociaz chcialabym juz wasze fotki zobaczyc wprawdzie jestem wpisana na nk ale jakos nie do konca rozgryzlam ktora to ktora
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum