Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 324 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-08, 11:21
Magdaru napisał/a:
wiecie co ja myśle, że przydałoby się chyba wydłużyć czas oczekiwania na dostęp do naszych zdjęć żeby nie było takiej jazdy jak z klaudią w końcu po 30 dniach nie zna się ludzi za bardzo i nie można mieć pewności, czy nie wykorzystają naszych zdjęć w innym miejscu ja bym proponowała conajmniej 3 miesiące oczekiwania co o tym myślicie ?
ja takze tez tak mysle coprawda jeszcze dlugo bede czekac na pozwolenie do dzialu z prywatnymi zdjeciami ale przeciez musicie miec pewnosc ze swiadomie dajecie te prawo
Informacje: Dołączyła 244 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-01, 03:43
madzia88 napisał/a:
Magdaru napisał/a:
wiecie co ja myśle, że przydałoby się chyba wydłużyć czas oczekiwania na dostęp do naszych zdjęć żeby nie było takiej jazdy jak z klaudią w końcu po 30 dniach nie zna się ludzi za bardzo i nie można mieć pewności, czy nie wykorzystają naszych zdjęć w innym miejscu ja bym proponowała conajmniej 3 miesiące oczekiwania co o tym myślicie ?
ja takze tez tak mysle coprawda jeszcze dlugo bede czekac na pozwolenie do dzialu z prywatnymi zdjeciami ale przeciez musicie miec pewnosc ze swiadomie dajecie te prawo
Jestem tu NOWA i nie mam takiego dostepu! Szkoda!No ale ..... TEZ PODPISUJE SIE OBIEMA REKAMI INOGAMI pod tym zeby wydluzyc czas oczekiwania!!!!!
Zdjecia prywatne to zdjecia prywante!
Ja nie lubie zamieszczac zdjec na necie a jak juz to robie to tylko w albumie prywatnym i udostepniam je za podaniem e-maila!
Niestaty takie czasy?
Profil:
Wysłany: 2008-01-01, 16:39
NudnaBaba napisał/a:
Ninka,
Już jest wydłużony czas oczekiwania na dostęp
No i prawidlowo! SZKODA ale dobrze!
Bo posty mozna sobie nastukac szybko!Np. na grach czy cus takiego!
Poczekac 3 miechy tez nie sztuka a pozniej mozna krasc zdjecia co nie!
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 262 dni temu Posty: 1471 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-01, 17:24
Też popieram to bardzo dobry pomysł!! widzę, że pilnujecie tu idealny porządek, szkoda, że tak nie ma na innych forach.. dlatego to forum bardziej mi się podoba!
Profil:
Wysłany: 2008-01-01, 17:38
Magdaru napisał/a:
Ninka napisał/a:
Bo posty mozna sobie nastukac szybko!Np. na grach czy cus takiego!
u nas w grach posty się nie naliczają, więc nikt sobie nie nastuka
Ninka napisał/a:
Ps. to ile teraz jest czas oczekiwania?
3 miesiące i conajmniej 150 postów, ale takich z sensem, a nie w stylu "ja też", "ok", "u mnie tak samo" itd.
EEE no to dobrze!!!!!Nie wiedzialam ze posty w grach sa nienaliczane .... nawet tego nie zauwazylam
W takim razie te 3 miechy chyba sa bezpiecznym okresem probnym!No bo nie wiem czy ktos chcialby sie ukrywac i pisac bzdury tylko po to zeby pozniej np. podgladac zdjecia zeby je "krasc' czy cos w tym stylu!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum