Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Dostęp do działu z prywatnymi fotkami
Autor Wiadomość
LeeLoo 
wbijać we wszystko

Informacje:
Dołączyła 468 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-10-25, 21:51   

A wiesz, że chyba tam tak jest. Bo moderatorka grupy rozsyła jakąś ankietę członkinią i zapewne tam jest taka opcja. Tylko może być też tak, że ktoś da głupie wytłumaczenie, a moderatorka grupy dajmy na to Cię nie lubi i uzna, że wytłumaczenie jest dobre :mrgreen:
Ale to już inna bajka.

REKLAMA

madzia 

Informacje:
Dołączyła 605 dni temu

Profil:
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2007-10-25, 21:55   

ee to chyba nie jest dobry pomysl...bo bedzie ze tak powiem lizanie tylka..."bo przeciez moge sie narazic" i mnie nie dopuszcza. A zreszta to musi byc b. trudne zadecydowac o kims...

Nie rozmawiaj z głupcem, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.

LeeLoo 
wbijać we wszystko

Informacje:
Dołączyła 468 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-10-25, 22:00   

Nie no ja tylko piszę jak jest na innym forum. Ale wydłużenie czasu oczekiwania do 3 miesięcy w obecnej sytuacji jest najlepszym rozwiązaniem.

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 583 dni temu

Profil:
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2007-10-25, 22:18   

Dziewczyny ja chciałam od początku, żeby wydłużyć czas pobytu na forum i żeby ilość postów była większa ale jakoś ten temat nie znalazł akceptacji.

Madziu masz w zupełności rację bo wałkowałyśmy już ten temat.

Kaś 
Księżna Pontu

Informacje:
Dołączyła 473 dni temu

Profil:
Imię: Kasia

Wysłany: 2007-10-25, 22:21   

Uważam też,że mimo wszystko powinna istnieć opcja usunięcia swoich zdjęć.W końcu każdy powinien mieć prawo zadecydować o tym,czy w dalszym ciągu chce udostępniać swój wizerunek.Wiem,ze jest to w jakimś stopniu niszczenie treści forum,wiem też że każdy daje swoje zdjęcia dobrowolnie,ale okoliczności się zmieniają...dla mnie takie prawo wydaje się być czymś naturalnym.

Magdaru 

Informacje:
Dołączyła 585 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-10-26, 07:51   

widzę, że sie zgadzacie ze mną ;-) teraz trzeba to przedyskutować z Anią :mrgreen: ale czas oczekiwania na dostęp trzeba zdecydowanie wydłużyć :!:

Madae 

Informacje:
Dołączyła 585 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-10-26, 08:01   

ja rowniez popieram wydłyzenie czasu oczekiwania do 3 mies ... te ktore zarejestruja sie tylko z ciekawosci przez ten czas juz zrezygnuja..te ktorym sie forum na prawde spodoba zostana :D i zaczekaja...
tworzenie grup moim zdaniem odpada... zaczną sie tworzyc kółka wzajemnej adoracji i popły na litry wazeliny :P nie potrzebujemy tego chyba :P

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 583 dni temu

Profil:
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2007-10-26, 08:28   

Madae napisał/a:
zaczną sie tworzyc kółka wzajemnej adoracji i popły na litry wazeliny :P nie potrzebujemy tego chyba :P

Troszkę dziwnie to pojmujesz :-/

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 772 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P

Wysłany: 2007-10-26, 09:48   

Sprawę przedłużenia czasu w dostępie do fotek przedyskutujemy jeszcze z moderatorkami i damy Wam znać, co się z tym stanie ;)
a co do tego...
Kaś napisał/a:
Uważam też,że mimo wszystko powinna istnieć opcja usunięcia swoich zdjęć.W końcu każdy powinien mieć prawo zadecydować o tym,czy w dalszym ciągu chce udostępniać swój wizerunek.Wiem,ze jest to w jakimś stopniu niszczenie treści forum,wiem też że każdy daje swoje zdjęcia dobrowolnie,ale okoliczności się zmieniają...dla mnie takie prawo wydaje się być czymś naturalnym.
na to się zgodzić nie możemy. tak jak mówisz, każdy daje tu swoje zdjęcia dobrowolnie, nikt go nie zmusza. A usuwanie zdjęć jest naprawdę żmudną pracą, bo oprócz znalezienia wszystkich zdjęć danego użytkownika i ich skasowania trzeba by było kasować wszystkie komentarze do tego zdjęcia - rezultat to zniknięcie niekiedy połowy tematu, a w przypadku zdjęć kogoś kto ich dużo dał - dobre kilka godzin roboty. to tak woli wyjaśnień.

Madae 

Informacje:
Dołączyła 585 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-10-26, 09:52   

Jewel napisał/a:
Madae napisał/a:
zaczną sie tworzyc kółka wzajemnej adoracji i popłyna litry wazeliny :P nie potrzebujemy tego chyba :P

Troszkę dziwnie to pojmujesz :-/

bo ja w ogole dziwna jestem :P no a tak poważnie- nie mówie ze tak bedzie ze wszystkimi...nie zarzucam nikomu wazeliniarstwa :P tylko tak sobie gdybam :P widziałam juz takie sytuacje i wolałabym ich uniknąć ...

co do usówania fotek -zgadzam sie z Kociakiem

słońce 

Informacje:
Dołączyła 450 dni temu

Profil:
Imię: Elka
Wzrost: malutka jestem
Włosy: blondyneczka
Stan: mężatka:)
Partner: Jakub

Wysłany: 2007-10-26, 10:11   

Ja też jestem na tym forum "nowa" i wcale nie przeszkadza mi to, że np będę musiała czekać 3 miesiące aby mieć dostęp do Waszych fotek, jestem na tym forum bo lubię poczytać Wasze rady, problemy czasem coś doradzić podpowiedzieć- niestety nie mogę poświęcić tyle czasu ile bym chciała na przeglądanie forum bo mam małe dzieciaczki a one potrzebują dużo mojej uwagi :-) W każdym razie jestem za wydłużeniem czasu oczekiwania.
Pozdrawiam z pochmurnej dziś Szkocji:)

cerrata 

Informacje:
Dołączyła 558 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-10-26, 15:36   

3 miesiące AŻ? nie za długo... ?

madzia napisał/a:
Kociaka nie ma wiec ja odpowiem ;-)

Oczywscie ze nie dostala :-)

nie no bo myślałam, że najpierw dostała dostęp a później bana... Uff :)
nasze zdjęcia nie wylądują na innych forach :)
hehe :D

martula 

Informacje:
Dołączyła 457 dni temu

Profil:
Imię: Marta

Wysłany: 2007-10-26, 19:02   

słońce napisał/a:
Ja też jestem na tym forum "nowa" i wcale nie przeszkadza mi to, że np będę musiała czekać 3 miesiące aby mieć dostęp do Waszych fotek, jestem na tym forum bo lubię poczytać Wasze rady, problemy czasem coś doradzić podpowiedzieć- niestety nie mogę poświęcić tyle czasu ile bym chciała na przeglądanie forum bo mam małe dzieciaczki a one potrzebują dużo mojej uwagi :-) W każdym razie jestem za wydłużeniem czasu oczekiwania.
Pozdrawiam z pochmurnej dziś Szkocji:)

Dokładnie, ja także zalogowalam się, żeby się Was poradzić, pozwieżać no i poczytać wasze rady, bo zawsze lepsza obiektywna opinia niż własne ograniczone czasami myślenie.
Także nie protestuję co do wydłużenia czasu dostępu do fotek.

No i tak sobie pomyślałam, że w bazie użytkowników napewno wraz z nickiem jest IP kompa z którego rejestrowała i później logowała dana osoby. Myślę, że należało by sprawdzać czy aby dana osoba nie chce założyć kolejnego konta.

Agulllka 
Ich hab Dich lieb..

Informacje:
Dołączyła 453 dni temu

Profil:
Imię: Agnieszka
Wzrost: 158
Stan: panna
Partner: Rico

Wysłany: 2007-10-26, 19:09   

no w sumie dobry pomysl.. ja nawet nie wiem jaka tu mam siec, bo to nie moj komputer.. :( a przykro sierobie, ze tak ludzie postepuja..W kazdym badz razie ja sie tu dobrze czuje.Chcialabym wam kiedys tez siebie pokazac :) czy to taki am czas?

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 772 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P

Wysłany: 2007-10-26, 21:14   

A więc postanowione.
Warunki się zmieniają następująco:
30 dni pobytu na forum :arrow: 90 dni pobytu
30 postów :arrow: 150 postów.

I dziewczyna, na litość boską, czy nawet tutaj musicie robić OT???

Odpowiedz do tematu