Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 468 dni temu Posty: 425 Skąd: zza monitora
Profil:
Wysłany: 2007-10-25, 21:51
A wiesz, że chyba tam tak jest. Bo moderatorka grupy rozsyła jakąś ankietę członkinią i zapewne tam jest taka opcja. Tylko może być też tak, że ktoś da głupie wytłumaczenie, a moderatorka grupy dajmy na to Cię nie lubi i uzna, że wytłumaczenie jest dobre
Ale to już inna bajka.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 605 dni temu Posty: 5781 Skąd: Sweden
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2007-10-25, 21:55
ee to chyba nie jest dobry pomysl...bo bedzie ze tak powiem lizanie tylka..."bo przeciez moge sie narazic" i mnie nie dopuszcza. A zreszta to musi byc b. trudne zadecydowac o kims...
Wysłany: 2007-10-25, 22:21
Uważam też,że mimo wszystko powinna istnieć opcja usunięcia swoich zdjęć.W końcu każdy powinien mieć prawo zadecydować o tym,czy w dalszym ciągu chce udostępniać swój wizerunek.Wiem,ze jest to w jakimś stopniu niszczenie treści forum,wiem też że każdy daje swoje zdjęcia dobrowolnie,ale okoliczności się zmieniają...dla mnie takie prawo wydaje się być czymś naturalnym.
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Informacje: Dołączyła 585 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-26, 08:01
ja rowniez popieram wydłyzenie czasu oczekiwania do 3 mies ... te ktore zarejestruja sie tylko z ciekawosci przez ten czas juz zrezygnuja..te ktorym sie forum na prawde spodoba zostana i zaczekaja...
tworzenie grup moim zdaniem odpada... zaczną sie tworzyc kółka wzajemnej adoracji i popły na litry wazeliny nie potrzebujemy tego chyba
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 772 dni temu Posty: 2959 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-10-26, 09:48
Sprawę przedłużenia czasu w dostępie do fotek przedyskutujemy jeszcze z moderatorkami i damy Wam znać, co się z tym stanie
a co do tego...
Kaś napisał/a:
Uważam też,że mimo wszystko powinna istnieć opcja usunięcia swoich zdjęć.W końcu każdy powinien mieć prawo zadecydować o tym,czy w dalszym ciągu chce udostępniać swój wizerunek.Wiem,ze jest to w jakimś stopniu niszczenie treści forum,wiem też że każdy daje swoje zdjęcia dobrowolnie,ale okoliczności się zmieniają...dla mnie takie prawo wydaje się być czymś naturalnym.
na to się zgodzić nie możemy. tak jak mówisz, każdy daje tu swoje zdjęcia dobrowolnie, nikt go nie zmusza. A usuwanie zdjęć jest naprawdę żmudną pracą, bo oprócz znalezienia wszystkich zdjęć danego użytkownika i ich skasowania trzeba by było kasować wszystkie komentarze do tego zdjęcia - rezultat to zniknięcie niekiedy połowy tematu, a w przypadku zdjęć kogoś kto ich dużo dał - dobre kilka godzin roboty. to tak woli wyjaśnień.
Informacje: Dołączyła 585 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-26, 09:52
Jewel napisał/a:
Madae napisał/a:
zaczną sie tworzyc kółka wzajemnej adoracji i popłyna litry wazeliny nie potrzebujemy tego chyba
Troszkę dziwnie to pojmujesz
bo ja w ogole dziwna jestem no a tak poważnie- nie mówie ze tak bedzie ze wszystkimi...nie zarzucam nikomu wazeliniarstwa tylko tak sobie gdybam widziałam juz takie sytuacje i wolałabym ich uniknąć ...
Ja też jestem na tym forum "nowa" i wcale nie przeszkadza mi to, że np będę musiała czekać 3 miesiące aby mieć dostęp do Waszych fotek, jestem na tym forum bo lubię poczytać Wasze rady, problemy czasem coś doradzić podpowiedzieć- niestety nie mogę poświęcić tyle czasu ile bym chciała na przeglądanie forum bo mam małe dzieciaczki a one potrzebują dużo mojej uwagi W każdym razie jestem za wydłużeniem czasu oczekiwania.
Pozdrawiam z pochmurnej dziś Szkocji:)
_________________ Rzeczy zakazane są najbardziej pożądane
Informacje: Dołączyła 457 dni temu Posty: 744 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Marta
Wysłany: 2007-10-26, 19:02
słońce napisał/a:
Ja też jestem na tym forum "nowa" i wcale nie przeszkadza mi to, że np będę musiała czekać 3 miesiące aby mieć dostęp do Waszych fotek, jestem na tym forum bo lubię poczytać Wasze rady, problemy czasem coś doradzić podpowiedzieć- niestety nie mogę poświęcić tyle czasu ile bym chciała na przeglądanie forum bo mam małe dzieciaczki a one potrzebują dużo mojej uwagi W każdym razie jestem za wydłużeniem czasu oczekiwania.
Pozdrawiam z pochmurnej dziś Szkocji:)
Dokładnie, ja także zalogowalam się, żeby się Was poradzić, pozwieżać no i poczytać wasze rady, bo zawsze lepsza obiektywna opinia niż własne ograniczone czasami myślenie.
Także nie protestuję co do wydłużenia czasu dostępu do fotek.
No i tak sobie pomyślałam, że w bazie użytkowników napewno wraz z nickiem jest IP kompa z którego rejestrowała i później logowała dana osoby. Myślę, że należało by sprawdzać czy aby dana osoba nie chce założyć kolejnego konta.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 453 dni temu Posty: 198 Skąd: Krakow
Profil: Imię: Agnieszka
Wzrost: 158
Stan: panna
Partner: Rico
Wysłany: 2007-10-26, 19:09
no w sumie dobry pomysl.. ja nawet nie wiem jaka tu mam siec, bo to nie moj komputer.. a przykro sierobie, ze tak ludzie postepuja..W kazdym badz razie ja sie tu dobrze czuje.Chcialabym wam kiedys tez siebie pokazac czy to taki am czas?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum