cerrata ja spróbowałam raz... zamknełam oczy i potem zobaczyłam róznice
naprawdę ta sól zaczeła działać... no ale po tym zawsze biore jeszcze paste i myje pastą
zamaczam szczoteczke w wodzie i nabieram sól...szczotkuje ok. 3-5 minut, potem pasta (też wybielająca - denivit lub 3D White...też ok. 3 minut i naprawdę zobaczyłam lekkie wybielenie... uśmiech mam biały i efekty lepiej widać przy ciemnej karnacji...
ja gdy przeczytałam to w gazecie też mysle fuuu ale umyłam a za pare dni siostra do mnie mówi tak "coś Ty zrobiła że masz takie zęby inne jakby bielsze" ?
Z ta sola to obojetnie ile na ile tak robisz za kazdym raze zcierasz szkliwo juz lepiej zafundowac sobie paste taka specjalna do zebow przynajmniej tak nie niszczy.
cytryna jest dobra na wybielanie zębów ja próbowałam, tylko ze ja mam z natury białe ale był taki okres ze ta biel przygasla a po tej cytrynie widziałam efekty gdzies o tyn przeczytałam i sprobowalam
ok, tylko prosze o instrukcje jak z ta cytryna postepowac;) jesc, smarowac, pic sok?? bo nie sadze zeby ktorykolwiek z tych sposobow dzialal, pewnie jest jeden konkretny ktory pozwala zeby wybielic:)
A czy to prawda,że cytryna zmiękcza skórę?Podobno można jej używac do pielęgnacji dłoni.Na jakiej zasadzie to działa?Tworzy się jakies magiczne mikstury?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum