Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: madzia
2008-08-21, 10:32
DOM PUBLICZNY...
Autor Wiadomość
Mariolcia 
Maturzystka!

Informacje:
Dołączyła 300 dni temu

Profil:
Imię: Mariolka
Włosy: Blond
Stan: Panna :)
Partner: Kochany :**
Nastrój:
chora

Wysłany: 2009-10-05, 21:26   

teraz Bardzo często młode dziewczyny prostytuują się by zarobić trochę pieniędzy, Ale myślę że to oddzielny temat. (polecam film "Galerianki")

REKLAMA

magdaaaaa 

Informacje:
Dołączyła 698 dni temu

Profil:
Imię: Magdalena
Wzrost: 158
Włosy: brązowe
Stan: wolna

Wysłany: 2009-10-06, 18:07   

tak sie dzis zasatanawiałam nad prostytutkami , które maja kilku stałych klientów , z czasem rezygnuja z tego i moze nawet zakładaja rodzine i moze sie okazac ze skoro były prostytutkami to mnóstwa facet.ow ich miało , a myzle ze sa wsród nichtakie , które spały z mniejsza iloscia facetów od dziewczyn , które sie naprawde nie szanuja i pie***ą w toaletachh dyskotek co tydzien to z innym. <bezradny>

mloda 
dziubdziub :P

Informacje:
Dołączyła 642 dni temu

Profil:
Partner: misiek
Nastrój:
urodzinowy

Wysłany: 2009-10-06, 22:19   

magdaaaaa napisał/a:
tak sie dzis zasatanawiałam nad prostytutkami , które maja kilku stałych klientów , z czasem rezygnuja z tego i moze nawet zakładaja rodzine

czasem to zapewnia im normalny start w życiu

magdaaaaa napisał/a:
a myzle ze sa wsród nichtakie , które spały z mniejsza iloscia facetów od dziewczyn , które sie naprawde nie szanuja i pie***ą w toaletachh dyskotek co tydzien to z innym.

mysle że masz racje

I feel surrounded by your love <serduszka>

viola 

Informacje:
Dołączyła 277 dni temu

Profil:

Wysłany: 2010-01-05, 15:49   

Dom publiczny,kojarzy mi sie z kobietami(spluwaczkami,tak je okreslam),ktore nie majac zadnego wyksztalcenia zarabiaja latwe pieniadze srzedajac swoj <,,tylek>>Nie mam zadnego szacunku dla tych pan,zupelnie. :-/ Rozumiem ,ze czasami zycie zmusza do takiego drastycznego kroku jak prostytuowanie sie,ale za wszelka cene szukalabym innego rozwiazania. A juz te ktore robia to dla kasy mimo,ze nic im nie brakuje i dla rozrywki to juz wogole szkoda slow

malenka 

Informacje:
Dołączyła 884 dni temu

Profil:
Nastrój:
zdolowana

Wysłany: 2010-01-05, 16:06   

Nie zapominajmy o kobietach, które są często zmuszane (zwłaszcza kobiety wyjeżdżające za granice często do takich trafiają) do pracy w domach publicznych należy stworzyć dla nich moim zdaniem osobną kategorię moralną.

Kamfora 
:-)

Informacje:
Dołączyła 197 dni temu

Profil:
Imię: Ładne ;)
Włosy: Blond
Stan: Panna
Partner: Pan T.
Nastrój:
chora

Wysłany: 2010-01-15, 21:04   

A związałybyście się z facetem, który przyznał się, że parę lat temu skorzystał z usługi takiej "spluwaczki" ? ;-) I był to jednorazowy wyskok pod wpływem alkoholu

magdaaaaa 

Informacje:
Dołączyła 698 dni temu

Profil:
Imię: Magdalena
Włosy: brązowe
Stan: wolna

Wysłany: 2010-01-15, 21:06   

myśle ze sporo facetów korzysta.i niekoniecznie sie przyznaje . ;-) Jesli by nie był w związku i uzył prezerwatywy i nie byłoby to normą, czyli jak piszesz jednorazowe to mysle ze mozna to zaakceptowac.

viola 

Informacje:
Dołączyła 277 dni temu

Profil:

Wysłany: 2010-01-16, 10:58   

Napewno nie zwiazalabym sie na stale z takim facetem,a alkohol nie jest zadnym wytlumaczeniem.Takie jest moje zdanie.Skoro sprobowal raz to w razie jakis nieporozumien miedzy nami, moglby to powtorzyc.Wiadomo,zycie to nie jest ciagla sielanka. :-P . Jestem na nie.Jesli by to zrobil,to napewno nie chcialabym o tym wiedziec.

kaskuskaa 

Informacje:
Dołączyła 625 dni temu

Profil:

Wysłany: 2010-05-31, 00:30   

Ja pracuję w salonie kosmetycznym który jest usytuowany koło mieszkań i od niedawna wprowadziły sie tam nowi ludzie, na poczatku zauwazylam ze jest cos nie tak bo duzo osob sie tam przewijalo ale po pewnym czasie zaczailam ze to dom publiczny..... widze codziennie co pol godziny nowych mezczyzn wchodzacych i wychodzacych maja taki ruch jak na bazarze normalnie i bez zadnego skrepowania .... mikanowicie obserwujac tych mezczyzn ze wygladaja na przykladnych mezow i tatusiow... oczywiscie mozna sie tego domyslec ale zwracajac na wiek... to raczej mam racje ze ci panowie samotni nie sa. Jeszcze ten oblesny usmiech strzelaja jak tylko wyjda do mnie to mnie odrzuca... kto to pomyslal ze do takich czasow dojdzie ze pod nosem bedzie trzeba dzierzyc takie rzeczy! na szczescie wlasciciel sie dowiedzial co sie tam dzieje i sie wyprowadzaja ale jak nie tu to znajda miejsce gdzies inziej bo w Londyne pełno miejsca.

viola 

Informacje:
Dołączyła 277 dni temu

Profil:

Wysłany: 2010-05-31, 08:50   

U mnie na osiedlu,także jest( podobno),taka instytucja.Taksówki jak widzę kursują,dzień i noc.Często się widzi,policyjne samochody jak patrolują ten teren.
kaskuskaa napisał/a:
kto to pomyslal ze do takich czasow dojdzie ze pod nosem bedzie trzeba dzierzyc takie rzeczy!

kaskuskaa 

Informacje:
Dołączyła 625 dni temu

Profil:

Wysłany: 2010-06-05, 23:00   

w związku co napisalam dosc nie dawno w ost poscie o domie publicznym, to chcialam wlasnie rzec ze wczoraj na mieszkanie mieli nalot policji i pozabierali ich, nie to zebym zle komukolwiek zyczyla ale cieszy mnie to niezmiernie, ale wygladalo dosc powaznie bo przyjechalo 6 radiowozow chyba z 20 policjantow okrazyli budynek od przodu i od tylu, i wywazyli drzwi czyms tam nie wiem nawet bo mi oczka nie dojrzaly zza muru heh ale trzeslam sie strasznie i to w bialy dzien w wielkimi karabinami łooo uwierzcie mi idzie sie przerazic. Co sie okazalo szef calego 'biznesu' to jakich mafiozo ktory mial przy sobie bron i ogolnie byl nieobliczalny. Na szczescie po wszystkim i teraz bedzie spokoj:)

Odpowiedz do tematu