Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 172 dni temu Posty: 321 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-01-08, 19:29
smerfetkah: hm.. no lepiej nie porywnywac...ale za u nas domy zaczynaja sie od 450 tys...:(( niestety
madzia:aaaa miejsce w hali garazowej - czyli miejsce gdzie mozna samochod postawic.. na innych osiedlach trzeba np wykopowac miejsce zeby mozna bylo w ogole zaparkowac w okolicy bloku! normalnie paranoja sie robi
No wlasnie nie wiem dlaczego,ale ja nie chce domku wiec pozostaje nam mieszkanko.
A jak stoja w PL???
Bo ja w pazdzierniku wykupilam swoje spoldzielcze i zaplacilam 100zl plus notariusz 900 niecale,ale to dlatego,ze teraz ta ustawa weszla ale ciekawa czy jej nie znoisa.
Mnie sie udalo.
u nas raczej domki są droższe, ale to i tak zależy od miasta ogólnie to chyba taniej niż 1000zł za metr kwadratowy się nie kupi jak jest ten tysiąc to jest bardzo tanio w większych miastach, to pewnie około 3-5 tys. za metr wychodzi
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 182 dni temu Posty: 897 Skąd: Śląsk
Profil: Wzrost: 170
Włosy: brązowe
Stan: panna
Partner: Sebastian
Wysłany: 2008-01-09, 11:46
za 1000/m2 to ja bym się nie wahała ani chwili tylko brała kredyt i kupowała. W krk moj znajomy kupowal mieszkanie na Nowej Hucie za 6 tys/m2 i to jest tam norma.
znajomy kupowal mieszkanie na Nowej Hucie za 6 tys/m2 i to jest tam norma.
masakra
mi się cholernie udało 3 lata temu kupić własnie po 1000zł/m2, daliśmy 55 tys. za mieszkanie, a teraz spokojnie moglibyśmy sprzedać 4 razy drożej
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 172 dni temu Posty: 321 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-01-09, 13:05
Magdaru napisał/a:
Zielonooka napisał/a:
znajomy kupowal mieszkanie na Nowej Hucie za 6 tys/m2 i to jest tam norma.
masakra
mi się cholernie udało 3 lata temu kupić własnie po 1000zł/m2, daliśmy 55 tys. za mieszkanie, a teraz spokojnie moglibyśmy sprzedać 4 razy drożej
No magdaru tylko sie cieszyc...
My 3 lata temu nie bylismy w stanie kupic zadnego mieszkania niestety:( a teraz tyle kasy trzeba bylo...:( eh eh no nic.. staram sie myslec pozytywniei cieszyc ze za rok bedzie;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum