Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 278 dni temu Posty: 3595 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-11-08, 12:00
Ja mieszkałam w bloku prawie całe życie...jak miałam 19 lat, przeprowadziliśmy się do domu i teraz nadal mieszkam w domku na wsi...
Powiem tak, nie było nam łatwo dojść do porozumienia, bo ja wolę mieszkanie w mieście, mój L domek na wsi, a jeszcze lepiej w środku lasu na totalnym wygwizdowie...
W końcu stwierdziliśmy, że najlepsze wyjście dla nas, to domek w mieście
Ale to raczej nierealne (ceny), więc raczej mieszkanie w mieście i domek rekreacyjny całoroczny gdzieś w środku lasu, nad jeziorem...
On zadowolony, ja zadowolona - wszystko gra i trąbi...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 62 dni temu Posty: 34 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marta
Wzrost: 167cm
Włosy: odcienie czerwieni
Wysłany: 2008-11-08, 12:34
Obecnie wynajmuję z mężem nieduże mieszkanko dwupokojowe, ale w lipcu może się to zmieni Planujemy przeprowadzkę do Krakowa i kupno tam mieszkanka. Najlepiej trzypokojowe, około 60m2.
ja również,tyle że przez 21 lat i szczerze powiedziawszy nie chciała bym mieszkać w bloku. Tutaj mam własne podwórko,przestrzeń...i fajnie jest
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum