Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 308 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-02-21, 14:54
A mi się to baaardzo podoba i jak przyjade na Wakacje do Polski to napewno będę czasem w tym chodzić Chociaż do spódniczki tego nie próbowałam- jakoś nie moge sobie tego wyobrazić...
Wysłany: 2008-03-06, 14:52 Jakie torebki kupujecie?
Cześć dziewczyny!
Chcę sobie kupić jakąś fajną dużą torebke w sklepie reklama, ale nie wiem, czy komukolwiek oprócz mnie się będzie podobać - zerkniecie i mi pomożecie?
Myślałam o czymś mniejszym, ale nie wiem, czy malutkie cudeńka są jeszcze modne .
Pozdrawiam wszystkie mające bzika na punkcie torebek .
edit by Kociak:nie reklamujemy sklepów itd.
Ostatnio zmieniony przez Kociak 2008-03-06, 15:32, w całości zmieniany 1 raz
Ojejku, źle się wyraziłam. chciałam wam ją pokazać, ale nie moge jeszcze wklejac linków, jestem tutaj jeszcze "nowa" .
A przy okazji - jakie torebki będą modne wiosną? Chodzi mi o to, czy może w tym reklama jest coś, co was zauroczyło? Mi się bardzo podoba taka w paski - czarnno-białe. Śliczna.
Ostatnio zmieniony przez Kociak 2008-03-06, 15:32, w całości zmieniany 1 raz
Ja tam lubie wszystkie torebki torebeczki mam ich chyba z 40 i sa naprawde rozne zwykle czarne,kolorowe,srebne,zlote po prostu kocham torebki!!!
Ale nie moga byc za duze,bo nie nosze zbyt wiele w torebce dlatego nie lubie pustych torebek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum