rajstopy mi się nie podobają ale bizuteria fajniutka,mogła bym coś dla siebie wybrać
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 129 dni temu Posty: 1034 Skąd: L' Angleterre
Profil: Wzrost: 170
Włosy: Długie- blond
Stan: Panna
Partner: Brak
Wysłany: 2008-11-20, 01:59
Cytat:
Wydaje mi się, że czarne będą za ciemne.
Ja wybrałabym raczej brąz (opalone)
Też mi się tak wydawało, ale jeśli będzie miała załóżmy buty czarne i rajstopy ciemny brąz to będzie się to gryzło, ja miałam sukienkę fioletową i właśnie rajstopy ciemny brąz, ale ubrałam też buty pod kolor, więc wyglądało to dobrze, a wydaje mi się, że w tej sytuacji może się gryźć
Z biżuterii nie podoba mi się nic, ale fioletowe rajstopy tak, sama nawet takie mam
Jestem z Toba. Tez lubie rajstopki kolorowe i we wzorki:)
_________________ "TERAZ CIESZY SIE, ZE WSZYSTKO CZEGO MIALA MNIEJ NIE JEST POTRZEBNE JEJ!
TERAZ CIESZY SIE ZE, WSZYSTKO CZEGO BALA SIE DALEKO OD NIEJ JEST!
SPIJ SPOKOJNIE PIEKNA"
kolorowych rajstop nie założyła bym,tylko skarpetki zawsze noszę bajecznie kolorowe
z dodatków lubię fajne apaszki
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum