Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 511 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2008-10-03, 17:14
mam torebek ponad 30ci, i coagle mi malo, teraz poluje na fiolet... lub paski .. np. takie : ) bedzie moja po wyplacie
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
ja uwielbiam kolczyki i to jest mój głowny dodatek do stroju. Torebka tez , ale torebke wybieram ze wzgledów praktycznych , dlatego mam duzo czarnych aby do wielu rzeczy pasowały. a kolczyki we wszelkich kolorach. wrzuce kilka fotek kolczyków , które mi sie podobają , choć nie mam jakiegoś ulubinego stylu , ale uwielbiam długie.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 511 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2008-10-03, 18:30
Zalozylabym tylok ostatnie, ja wole duże i zlote i czarne
- w takich bylam na weselichu ostatnio
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 415 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-10-03, 19:30
fajne torby
kolczyki,niektore lepsze,niektore gorsze,ale kilka by sie wybralo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum