powiem szczezrze ze kiedy myslałam o wiosnie zimą cytrynowy i zielony wydawał mi sie bardzo trafiony i fajny... ale teraz jak patrze na 3/4 lasek na ulicach w takich płaszczykach/butach/torbach to wracam do klasycznego czarnego (:P) i poszukuje pudrowych różow i szarosci
[ Dodano: 2008-05-06, 15:25 ]
Ja osobiscie wole jeszcze troszke inne bardziej delikatne ale nie moglam znalezc i powiem ci Donn ze tez zawsze tylko sebro nawet zlota nie lubilam ale ostatnio zaszalalam i stwierdzilam ze rtoche zmiany nie zaszkodzi
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Dołączyła 224 dni temu Posty: 1182 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: brazzzz
Stan: patrz suwaczek :)
Partner: L
Wysłany: 2008-05-06, 15:50
Mi sie korale bardzo podobaja na kims i teraz tyle dziewczyn nosi i bardzo fajnie to wyglada, ale ja jakos opory mam i jeszcze sobie nigdy zadnych nie kupilam
angik1683 ja mialam zupelnie to samo o czym piszesz i tak ogladalam na dziewczynach na ulicy i w sklepach i w koncu kupilam sobie bardzo delikatne spodobalo mi sie na maxa i teraz mam 2 bziki korale i kolczyki
ale mi sie zrumowalo
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
bardzo fajne te ostatnie korale! ale jakoś nie wiem czy umiałabym włóczkowe połączyć dobrze z ubraniem...
ja ostatnio też się w koralach rozsmakowałam, bardzo fajne mają w camaieu ( nie wspomnę jak się pisze nazwe sklepu) ale ceny takie że ja dziękuję... 39 zł najtańsze
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 21 dni temu Posty: 45 Skąd: Z Daleka
Profil: Wzrost: średni na jeża
Włosy: blond
Partner: Daniel
Wysłany: 2008-05-10, 19:08
Korale mam ich tak dużo ,że się w szufladach nie mieszczą,do tego apaszki i arafatki ,no i torebki narazie tylko kilka ,ale w róznych kolorach.Co do butów,muszę się rpzyznać ,że neinawidze ich kupować a raczej przymierzać bo zdaje mi się ze do niczego nie pasują a potem żałuję wiec mam mała kolekcję :kilka szpilet ,3 pary baletek i japonki uwielbiam te ostatnie w rózne diamenciki itp.Aaaaa już lato prawie to nakupuje troszkę :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum