Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 368 dni temu Posty: 4641 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-04-23, 11:55
Kahela, fajna tylko szkoda,ze taka lakierkowana ale i tak podobuje mi sie,
Kahela napisał/a:
nie wiem czy się odważę nosić, bo biała
przeciez bialy to taki normalny kolor, jakby zarowiasto pomaranczowa byla to moze i by odwagi do noszenia trzeba, ale przy bialej? Szczegolnie teraz wiosna-lato, biale klapeczki i jazda
Partner: L.
Wysłany: 2008-04-23, 12:52
Ja lubię kieszonki i takie duperele, bo dużo rzeczy noszę i jak nie mam kieszeni to się gubię we własnej torebce
Jej plus, to że jest duuuża (uwielbiam duże)
Jej minus - lakierowana, ale kupiłam w lumpeksie, za grosze, więc si kalafon!
a ja nie lubie takich zapięć... pamietam miałam w szkole taki plecach na identyczne zapinanie...zawsze ostatnia z klasy wychodziłam zanim go pozapinałam
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 368 dni temu Posty: 4641 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-04-23, 13:01
Donn napisał/a:
a ja nie lubie takich zapięć
przypuszczam ze te zapiecia to tylko atrapa i zapiecia sa takie na magnez
Kahela, naprawde wyglada jak nowka sztuka
Partner: L.
Wysłany: 2008-04-23, 13:06
Zapina się na magnez, tak jak pisze angik1683, i w środku też wygląda na nową, nie wiem czy poprzednia właścicielka w ogóle kiedyś ją używała Roszpunka, dałam za nią 30 zł- myślę, że niewiele...
_________________ Diabeł i Bóg jeden dzielą stół...
przy stole dzielą Cię na pół...
obaj tak samo śmieją się
wołając imię Twe...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum