Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 270 dni temu Posty: 177 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Karolina
Wzrost: 168
Włosy: blond
Wysłany: 2008-03-29, 15:04
Ja nie lubie kolorowej bizuterii. Noszę tylko złoto i białe złoto (kolczyki koła, pierscionki, łancuszek z serduszkiem) ostatnio marzy mi sie branzoletka bo zgubiłam ((
ostatni "dodatek" jaki sobie kupiłam to czerwona róża, jest to broszka, ale dzis robie urodziny w meksykańskiej knajpie i zamierzam przypiąć ją sobie do włosów. mysle ze fajnie bedzie to wygladac. (do tego mała czarna z koroneczką) buty czarne i złota torebeczka.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 365 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-29, 15:19
ostatnio mam obsesje na punkcie opasek do włosów,dzisiaj kupiłam kolejne a no i podobają mi sie takie kolorowe plastikowe bransoletki,kiedyś były modne,teraz wróciły,kupiłam dzisiaj żółte,zielone i różowe najfajniejsze jest to że to są dośc tanie rzeczy
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Buty Buty Buty ! mam obsesje na ich punkcie ! Dziś zakupiłam nowe, beżowe sandałki z wycinanymi paluszkami, na lekkim obcasiku, zapinane na kostce...hihihi jestem z nich strasznie dumna, a raczej z siebie że je wypatrzyłam no i że udało sie je kupić.
Torebki ! k . właśnie planuje wybrać się po kolejną.
Zegarek koniecznie musi być na dłoni ! praktyczna rzecz, i do tego dodaje uroku Lubie być elegancka, ale nie tylko dlatego go noszę, jest mi po prostu wygodnie, nie musze nerwowo szukać w torebce telefonu by sprawdzić która godzina, sprawdza się najlepiej na lekcjach P
Pierścionki, koniecznie i jedynie srebro , czasem również łańcuszek, ale nie lubie też przesadzać, i obwieszać się jak choinka hehe
To chyba na tyle, a, i paski...ostatnio nie nosze, bo jakoś więcej rzeczy w mojej szafie jest do bioder...więc paski do spodni nie mają miejsca w tej sytuacji no ale w cieplejsze dni, pewnie do nich wróce, gdy częściej będe zakładać lużne rzeczy
_________________ Wzmacnianie włosów ...
Zapuszczanie paznokci ... coraz lepiej :)
Kupiłam sobie torbę na ryneczku przed akademikiem jest podobna do tej czarnej z allegro,ale o wiele bardziej mi się podoba i mieści format A4 na czym bardzo mi zależało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum