Ja też nie! Jakoś nie mam do nich szczęścia. Bransoletki mi się psują Odkąd mam komórkę to praktycznie w zegarku nie chodzę bo tel . mi go zastępuję (budzik też)
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 410 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-24, 17:36
cerrata no już ci napisałam że ja to wszytko nosze bądź nosiłam,nie wyobrażam sobie żebym nie miała kilku torebek czy tam pasków,lubie miec wybór,jakbym nosiła jedną to by mi sie zaraz znudziła,no i nie pasowałaby do wszystkiego.
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 538 dni temu Posty: 5526 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-03-24, 23:59
łooo rety anusek ile zegarków te ze swiecidełkami odpadaja na starcie, nie lubie takich..... bardzo podobaja mi sie swatche, juz od dawna planuje sobie kupic jakis, ale jak na razie planu nie realizuje
Informacje: Dołączyła 585 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-25, 00:08
no wisz ale sie przyznam ze mam taki z tego rodzaju niebiewski a własciwie to błękitny i ma takie 2 dziwne coski po bokach jeszcze jakies 1,5 roku temu go nosiłam
ten ostatni jakby te korale z niego zdjąc to fajowy nawet
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum