Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Przyłącz się do najsilniejszego trendu na świecie - wellness

Poprzedni temat :: Następny temat
Doda
Autor Wiadomość
Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 348 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-04, 10:41   Doda

Co sądzicie o Dodzie? Ja mam o niej nie najlepsze zdanie, w sumie dziewczyna ma kawał dobrego głosu ale jak dla mnie jest wulgarna i nie potrafi się w wielu sytuacjach zachować.

REKLAMA

madzia 

Informacje:
Dołączyła 370 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-04, 11:18   

Wydaje mi sie ze wulgarna "na pokaz" ;-)

Slyszalam opinie ludzi, ktorzy mieli okazje ja poznac lub tylko zobaczyc na roznego typu imprezach i zachowywala sie jak najbardziej w porzadku :-) Taka normalna dziewczyna.

Jej zachowanie to chyba tylko wizerunek sceniczny, przez ktory jak by nie patrzec wiele osiagnela. Podziwiam ja za to co ma, bo na wszystko sama zapracowala a osiagnela naprawde wiele.

Podsumowujac nie sledze za bardzo jej kariery, jest mi obojetna ...
Spiewac potrafi i nie ma co zaprzeczac ;-)

<bejbi2> www.bejbi.net <czirl1>

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 537 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-04, 12:32   

Hehe, temat o Dodzie chciałam założyć już dawno, bo jak to w naszym forumowych "ploteczkach" może brakować tej barwnej i kontrowersyjnej postaci :) Ja osobiście Dodę bardzo lubię :) Nikt nie może zaprzeczyć, że głos to ona ma, więc sukces osiągnęła nie tylko swoim wizerunkiem, jak co po niektórzy twierdzą ;) A że ubiera się wulgarnie, czasami wręcz kiczowato?? No cóż, każdy ma gusty i guściki. Doda lubi się wyróżniać, a że dodatkowo, bądź co bądź jest gwiazdą to jej wolno ( bo sądzę, że gdyby jakaś laska zaczęła się tak ubierać i chodzić po mieście to by została wyśmiana). A że jej wypowiedzi są czasami kontrowersyjne i sama stwarza pozory bycia "blond idiotką"? Dzięki temu jest zauważalna i wszędzie jej pełno, a uważam, że w rzeczywistości jest zupełnie inna. Od początku mówię, że Doda wcale nie jest taka głupia na jaką się robi :D
Ale w Polsce dochodzą już do absurdu, krytykując ją nawet za to, że nosi tipsy (wielka mi rzecz, mnóstwo dziewczyn je nosi) czy za to, że na kurs jazdy poszła w szpilkach ( a skoro ona cały czas na szpilach chodzi to po cholerę ma się uczyć jeździć w trampkach??).
A poza tym uwielbiam jak ona umie każdemu "dosrać" :D

madzia 

Informacje:
Dołączyła 370 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-06, 15:00   

Ozywiam watek ;-)

Doda na zakupach w Mediolanie poznała Tommy'ego Lee - byłego męża Pameli Anderson. Super Express sugeruje, że Dorotę i Tommy'ego połączył krótki flirt.

Szłam ulicą, gdy facet zobaczył mnie i mało nie padł z zachwytu. Okazał się bardzo sympatycznym człowiekiem. Zupełnie innym, niż przedstawiano go w mediach. Dał mi swojego e-maila i prosił o kontakt. - mówi Doda.

Widać, że Doda jest pod wrażeniem Tommy'ego - komentuje tabloid. Zapewnia, że chętnie zaśpiewałaby, gdyby Tommy grał na bębnach! Super Express ostrzega jednak Dorotę przed pochopnym romansem:
Doda musi uważać: muzyk jest podrywaczem i wielbicielem seksu grupowego. A przed kilku laty kaseta, na której zarejestrował swoje igraszki z Pamelą, trafiła do internetu. Tommy to także damski bokser - szczególnie po alkoholu, którego lubi nadużywać. Najlepiej wie o tym Pamela, która wzywała policję, by ta uspokoiła krewkiego męża. Potem oskarżyła go o stosowanie przemocy.
Super Express zapomniał dodać, że Tommy Lee jest również znanym fetyszystą. Nigdy nie ukrywał tego, że uwielbia całować i ssać damskie palce u stóp. To nawet romantyczne. Niestety, ostatnio wyszło na jaw, że gustuje również w... męskich! W marcu, podczas koncertu w klubie Fenix w Seattle wylizał stopy wszystkim członkom zespołu Supernova. Temu już nie możemy przyklasnąć.

zrodlo www.pudelek.pl

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 530 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-06-06, 18:40   

a co myślicie o tym niby rozwodzie Dody i Majdana??
bo mi to się wydaje, że to całe zamieszanie oni sami spowodowali, żeby się o nich głośno zrobiło. najpierw Doda ogłasza całej Polsce, że się rozwodzą, za kilka dni w necie pojawiają się ich fotki jak się przytulają i całują. dziwne to trochę... :roll:

madzia 

Informacje:
Dołączyła 370 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-06, 19:08   

Sama juz nie wiem. Tak mi bylo jej szkoda...przeciez taka milosc wielka byla <bezradny> ale widac, ze radzi sobie doskonale :-D Niezalamala sie, robi prawko, koncertuje itd :-)
Podziwiam.

ech...posluchalam nowego jej singla...chyba ten tekst mowi sam za siebie <bezradny>

wlasnie byla premiera w radiu

Niepokorna 
poza światem

Informacje:
Dołączyła 367 dni temu

Profil:
Imię: Ewa
Wysłany: 2007-06-08, 10:39   

Ja osobiście nie trawię Dody - jej samej i jej muzyki. Robi dużo szumu obok siebie, aby media o niej nie zapomniały... :roll:

Madae 

Informacje:
Dołączyła 350 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-11, 22:18   

a ja ja lubie i podziwiam :P jest taka pyskata i wszedzie jej pelno...zupelnie jak ja :P z ta drobna roznica ze ja nigdy nie osiagne tego co ona :D

madzia 

Informacje:
Dołączyła 370 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-11, 22:26   

Madae, wszystko jest do zrobienia ;-)

Ogladalyscie jej wystep na top trendy? Nawet mi sie podobalo. Co nie znaczy ze zaczne sluchac jej muzyke ;-) Nie powiem, ze ja lubie ale i nie powiem, ze jest beznadziejna.

Spotkalam sie kilka razy z tym, ze jesli gdzies pojawi sie temat o Dodzie to czasem nawet te co ja lubia pisza ze tak nie jest :-/ :-P
Fakt, czasem jest kiczowata, lub powie cos glupiego itd, ale wszystko co ma zawdziecza sobie i spiewac potrafi, nie wiem czego niektorzy boja sie to napisac <bezradny>

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 537 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-11, 23:13   

madzia napisał/a:
nie wiem czego niektorzy boja sie to napisac
ja tez nie wiem ;) tymbardziej, ze ja otwarcie przyznaje ze ja lubie i zawsze jej bronie :D szczegolnie przed moim Piotrkiem, ktory jej nie znosi ;) a najbardziej to on sie wkurza jak ja sie czasami tak smieje jak Doda ;) tak troche mu na zlosc ;> alez on sie wtedy na mnie denerwuje :)
Jedyne na co ostatnio zwrocily uwage media i z czym sie zgadzam: jak na swoj wiek wyglada ona staro :/ na pewno nie jak dziewczyna w moim wieku prawie :shock:

madzia napisał/a:
Ogladalyscie jej wystep na top trendy?
Oglądałam, chciałam usłyszeć ten nowy singiel ;) tez mi sie podobala, w ogole mi sie jej glos podoba. i jej piosenki wpadaja w ucho - ale fakt jest taki, ze sa to piosenki komercyjne, a ona uparcie sie zawsze zapierala ze sa zespolem rockowym :D

madzia 

Informacje:
Dołączyła 370 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-11, 23:25   

No staro wyglada chyba przez to jak sie maluje. I fakt, ze chyba od bardzo dawna ;-)

Rock to chyba nie jest napewno. Taki sobie pop z lekkim brzmieniem mocniejszych dzwiekow czasem :-)

Ale jedyna jej piosenka jaka moze mi sie zkojarzyc z rockiem to "To Ty"

madzia 

Informacje:
Dołączyła 370 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-14, 22:02   

A media juz od zmyslow odchodza co tak naprawde sie dzieje miedzy Radkiem i Doda... czy sa razem czy nie :roll:

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 530 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-06-15, 23:00   

dzisiaj występowała w Opolu. piosenka b. fajna. wszystko pięknie. tylko szkoda, że na koniec występu nie potrafi normalnie kulturalnie podziękować publiczności, tylko musi się wydrzeć. no ale taki to jej image właśnie :evil:

madzia 

Informacje:
Dołączyła 370 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-17, 16:45   

Madzia81 napisał/a:
tylko musi się wydrzeć

hehe, no wlasnie lukelam na ten filmik...masz racje. mnie tez to denerwuje :roll:

vermilla 
To ja---^ up:D

Informacje:
Dołączyła 336 dni temu

Profil:
Imię: Agnieszka
Wzrost: 164
Włosy: brunetka
Stan: zaręczona
Wysłany: 2007-06-22, 23:22   

Według "Życia na gorąco" Dorota Rabczewska (23 l.) zmieniła zdanie i wycofała pozew rozwodowy z sądu. Będzie chyba musiała odwołać swoje słowa, że mężczyzna, który zdradził, zasługuje na jeszcze jedną szansę, ale u innej kobiety.

Znajomi piosenkarki zdradzili magazynowi, że Doda odwołała rozwód. Nie ma jeszcze oficjalnego potwierdzenia, ale to wiadomość, jakiej od jakiegoś czasu wszyscy się spodziewaliśmy.

"Dorota nie przyzna się publicznie, ale wiem, że bardzo przeżywa to, co się dzieje między nią i mężem" - mówi jej koleżanka.

"Dorota wkurzyła się, kiedy zobaczyła zdjęcia Radka z inną kobietą" - dodaje. Złość jednak szybko minęła. W dodatku piosenkarkę ujęły pełne poświęcenia starania Majdana, aby ją odzyskać - jak pisaliśmy, przenosi się nawet do warszawskiego klubu, by być bliżej żony.

Naszym zdaniem Doda od początku wiedziała, co robi - przez ogłoszenie rozwodu chciała dać nauczkę Radkowi, a przy okazji wywołała burzę w mediach, co chyba stało się już jej hobby.

Tak czy inaczej, ich małżeństwo to tylko kwestia czasu. Wystarczy, aby na horyzoncie pojawił się ktoś bogatszy (Majdan zarabia podobno 10 razy mniej niż Doda), sławniejszy i z gęstszymi włosami... www.pomponiki.pl/ źródło

Odpowiedz do tematu