Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 211 dni temu Posty: 1493 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Kasia
Włosy: czarne
Stan: wolna
Wysłany: 2008-08-31, 21:21
Donn, otoz to...
wyszlo CI lepiej napisanie tego co chcialam przekazac cerracie,
Bo wiekszosc lasek reaguje na Dode w taki sposob wlasie dlatego, ze same do niczego nie doszly...a ona jakby nie bylo dzieki temu ze sie wyroznia zarabia duze pieniadze,, jakich pewnie nie jedna z nas nigdy na oczy nie zobaczy
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 513 dni temu Posty: 11029 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-09-01, 10:40
Cytat:
a co z innymi zespołami? oni też w beznadziejny sposób zarabiają? grają koncerty, wydają płyty...dzieki nim dziennikarze mają prace a gazety mają co pisać...
zależy
Cytat:
a co z innymi zawodami? np. Panie które pracują na kasie za 800zł to one dobrze zarabiają? też można o nich powiedziec, że nie dorobiły się czegoś lepszego, tylko w beznadziejny sposób zarabiają kasując dziennie 1000 towarów
bez przesady donnka..
to jest bez porównania
Cytat:
jej ubrania kosztują więcej niż średnia krajowa...
i przepraszam o czym to świadczy?
Cytat:
nawet jak będzie najgłupsza i tak będzie na szczycie
brawo, i właśnie o to chodzi...
Cytat:
komus nie i ten ktoś jest zazdrosny bo czemu to nie ja....
oj tak strasznie jej zazdoszczę...
ja rozumiem, fajnie że ma karierę, fajnie ok.. bo taka praca, jak każda inna ok
tylko ze jak dla mnie kicz
i ja z jednej strony rozumiem, że komercha, że podaje się ludziom byle co a nie jakąś wartość, byle co, żeby się tylko można było "pobawić".. Chleba i igrzysk..
taki świat, co poradzisz
i z jednej strony na prawdę to rozumiem, bo niestety zarobić da isęteraz jedynie na skandalu i głupocie
niestety
kattie21 napisał/a:
ze same do niczego nie doszly..
żenujące na prawdę...
po co ty mi wmawiasz takie rzeczy
ja jej nie zazdroszczę, ja jej współczuję
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 561 dni temu Posty: 5414 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-09-01, 10:50
cerrata, zluzuj, nie robi nikomu krzywdy, nikomu nie szkodzi, nie idzie po trupach do celu (chyba, ze ja o czyms nie wiem) wiec niech tam sobie dalej robi ta kariere takim sposobem jaki sobie obrala ma to co chciala, ja wiem, ze ludzie postrzegaja ja tak jak sobie na to zapracuje ale kazdy ma tam jakies swoje zdanie, wiec moge go wysluchac, podyskutowac i isc dalej
duzo bym tu mogla jeszcze napisac, wtracic sie ale nie chce mi sie cytowac
Wysłany: 2008-09-01, 19:05
Ja powiem tak:
naprawdę potrafi śpiewac, ma super mocny głos i ogólnie ma talent wokalny
napewno jest inteligentą kobietą, bo sama wymysliła sobie swój wizerunek i dzięki temu jest jedną z najbardziej rozpoznawalnych gwiazd w kraju ale za granicą raczej kariery nie zrobi bo tam takich Dod (Dodów??) mają na pęczki tam kariera polega na skandalach i rozbieraniu się szkoda, że niektóre (większosc) pomysłów zgapia własnie od zagranicznych gwiazd jak Krysia Aquilerra chociażby
wczoraj śpiewała w Katowicach na koncercie radia eska "hity lata".
byłam na próbie, ale powiem Wam że nie wywarła ona na mnie żadnego wrażenia.
tyle osób się nią zachwyca.
jak dla mnie nic specjalnego.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 113 dni temu Posty: 81 Skąd: california (:
Profil: Imię: Katie
Włosy: Brąz
Partner: Mr. O
Wysłany: 2008-09-02, 15:04
Jest jaka jest. A każdy jest inny. A jeśli to tylko wizerunek w mediach - co zrobimy. Sprzedaje sie, to po co zmieniać. Nie każdemu zalezy na tworzeniu muzyki niekomercyjnej. Takie realia, że dla większości liczy sie kasa, a jak ją zarobisz - pupą, głosem, silną osobowością czy robieniem z siebie idiotki - to już jest zależne od człowieka.
Btw. opinie mogą być pozytywne i negatywne, co nie znaczy od razu, że te drugie wyrażają zazdrość.
_________________ When you kill for money there are no rules.
ERROR 404
The future starts today, not tomorrow.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum